Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hát igen, csöngött a telefon ... a másik telón nyomkodtam ki a beállított ajánlatokat de 3 így is teljesült ... van most OTP-m bőven ... meg Olajam is. :-) Olajat, OTP vettem , MTEL-t Ezüstöt adtam ... meg majdnem elment az AKKO is :-)
tegnap mikor irtam h talan nem lesz gaz, annyit irt ra Ff, hogy "hmm".. itt elméláztam kicsit, hogy lehet nem jokor vettem bele. és tessék. most már illene fordulnia.
Ezüstöt gondoltam veszek vissza, mert 33 fölé várom hamarosan, de árjegyzőnél alig volt csak 200db. Ha a gáz nincs, nekem is nagyon szép lóvé jött volna össze… így is plusz, de a gázt mostanában nem is akarom látni 😅
MESSZE NEM AZ ÉN ÉRDEMEM! Ugye bejeleztem kb egy hete, hogy most kell venni aranyat mert, HULU LULU bejelzett! Ő kb 30 évet dolgozott a parkettán az USA tőzsdén! Sokat tanultam tőle és Ő önzetlen, bár néha kissé karakteres. . Mondtam már többször figyeljétek! Ő az Arany kereskedelem alfája és omegája!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)