Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szerintem nem véletlen jött fel idáig, a cél 32,9. Én egyenlőre a meglévő 1000 db-t tartom, de nem bővítek hozzá, tegnap záráskor eladtam a felét, azért mert ha véletlenül mélybe zuhan, akkor legyen mozgásterem, meg azok már szép plusszban voltak.
Szerda van és ma sem dúskálunk sok érdemi piacmozgató adatban. A Hajnali fémpiac elesett, reméljük talpra áll. Ennek oka lehet Bostoc beszéde ami után úgy látom az USD erősödésnek indult. DXY 103 felett! Ez nagyon magas, ha innen tudna gyengülni az árupiac szárnyalna. . Azsia Japán pirosban indít. A Japán gép rendelések hatalmasat estek ! Tényleg meglepő, így nem is csoda ha elromlott a hangulat. Mondani sem kell a fémeknek ez nem jó. 3:30 lesz egy BOJ beszéd- kétlem, hogy idén folytatnák a beígért kamatemelést 15:00 India export import - India húzza a világgazdaságot így egy bővülés jó lenne. . Európa London ma nagyon sok adatot közöl egy időben. Így a EU indulás okozhat nagy mozgást. 8:00 Anglia CPI , PPI - csökkenés lenne bíztató (Anglia azon kevés ország egyike ahol nincs recesszió még.) Délelőtt EU tagállamok számolnak be fogyasztói inflációjukról.. . Amerika Tegnap USA felemásan zárt. Nem lehet mindig ATH a zárás :) 14:30 USA export import - export csökkenés segítené a kamatvágást. . Ma is a visszafogottság az ajánlott. Sokszor megmagyarázhatatlanul hullámzik a piac. E miatt a stopot sokszor kell állítgatni. Ami pozícióm van azt tartom, ha tudok realizálgatok.
Ahogy mondod , teljesen mindegy , hogy mennyi a Börzén ahol vásárolok 575 ezer certifikát van , találok megfelelőt bármikor bármiből olajból is akad iszonyat sok, a kockázatvállalás szab csak határt a választásnak.
Értelmes srácok vagytok,miért kellene emelkednie most az ezüstnek???Rapid bef. cél arany,dodo!!!!!!! Ha pánik----pláne! Tolom bele ha vmit nem vtem észre.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)