Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Pár hozzászólással feljebb megoldottad a meglepődöttségemet :-) Nehéz volt elképzelnem, hogy TL11-et vettél, átértékeltem volna a helyzetet. De hát TS11 volt:-) Nekem meg iszogatós vendégeim voltak, egy kicsit hülyén fogalmaztam.
Egy indokot mondjon valaki, a jelenlegi gazdasági helyzetbe mi indokolja , hogy az ezüst ára az egekbe szökjön? Menekülni ott az arany, BTC. Én inkább az ipari felhasználásra alapozok ezüst esetén de az ipar akármilyen szép számokat is mutat hááát.
Jó reggelt! Nedden köszönjük a napindítót! :) Farkasdi, Neked pedig a hétvégi elemzéseket! :) Eredményes kereskedést mindenkinek! :))) ui.: Valiz! Még mindig érdekel, hogy pontosan mit is értettél az alatt amit írtál pénteken! ;)
Jó reggelt! " Piac túlárazta a novemberi kamatvágás mértékét, Az 50 pontos vágást lényegében..." már megint??? éppen túl vagyunk az előző döntésen, és már újra is kezdik? azért ez vicc.
Hétfő és Kína még mindig ünnepel. Hlnap mar lesznek, de ma is megjelent a 3 őrás csökkenés majd az emelkedés jelenség. Viszonylag kevés adat lesz, így a TA lehet a domináns. . Ázsia: A nagyobb tőzsdék zöldben nyitottak. Reméljük ez terjed tovább nyugatra. Nem várunk a fémekre fontos adatot. . Európa: 8:00 Német gyári megrendelések - egy emelkedés jó lehet. Lesz egy EU megbeszésés. . Amerika: Nagyon visszafogott. Gyakorlatilag a geplitiikai híreken kívül más nem jön a tengeren túlról ami a piacot nagyon megmozgatná. Esti órákban itt is beszédek lesznek. . DXY nagyon erős most hajnalban 102.2. Jó lenne egy gyengülés. . Világpolitia, háborús hírek továbbra is fontosak, de nem olyan érdekesek mint az, hogy a héten hírdetik ki a Nobel díjasokat:) . Nyilván a Nobel jelölteknek semmi hatása az árupiacra de érdekes. A díjat majd december 10- én adják át ünnepség keretében. . Pozíciókat tartom, várom a dollár gyengülését. Meglátjuk mit hoz a mai nap.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)