Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nagyon jó linket adtad meg, köszi! Csaknem a sajátad? Hivatkozott az előadó egy következő videóra, ami a különböző Forex/CFD brókereket összehasonlítja, de vahahogy nem találtam meg. Van ilyen?
Méghogy sok nálunk az ünnep és szabadnap! Képzeljétek jövő héten 4 napos Kínai nemzeti ünnep van! Így érthető, hogy bezártak mert elvileg 1 hétig nem lesznek! :) . Ennyi ünnepet!
Szombatra nincs adat de CNN szerint nagyon durva lett a bejrúti helyzet. Izrael nem nyugszik, 10- 20 percenkként jönnek a hírek újabb csapásoktól. Két egyenlet írható fel: 1, hózárási bevásárlás + egy hétvégi háborús eszkaláció= október arany 2700 + 2, hózárási bevásárlás+ háború eszkaláció+állampapírból kiáramló tőke+ USA választás= 2800+ . Melyik lesz a nyerő képlet?
Mondtam reggel PCE mindig vacak dolog mert egybeesik a hónap zárással. Árupiacon (fizikai eszközöknél) fontos zárni eladni hó végén, hogy a következő hónap esetleges raktár és forgóeszköz hitel ne terhelje a kereskedőket. Ezt a spekulánsok is kihasználják. Ez az akció keresés időszaka számunkra.. Most még van egy nap a hétfő a hónapból, de hamarabb indították az eladásokat. Most így jött ki a hétvége miatt.
Mókás az Erste. Reggel jön a reklám hírlevél a Commerz TS 21-ről, hogy milyen magas tőkeáttétű termék. Délután jön a hír új kiütési esemény Commerz TS 21. Árjegyző nincs, de már a hírlevelet is valami ChatGpt készíti. A termékeknél meg vigyázni kell mert sok a szerintem hibásan megtervezett. Hacsak nem a kiütésekre vadásznak.
Legalább a gázon megy eddig 😂miért nem lehet egy napig hogy minden menne , olaj is el van attól úgyse várunk csodát .. Az ezüstöt nemértettem miért örültök ha esik 👀😂 nem lesz az vicces mert van tér lefelé ahogy az aránynál is ..
Törölt felhasználó2024. 09. 27. 19:59
Hátha hétvégén letudja a kis esését aztán pont hétfőre jön a jóság
Már hiányolt alak mindig jól érzed meg mit kell venni . Én olaj meg gàz longokat indítottam még tegnap a meglévők mellé .. Erre az arany tesz a sírba ma
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)