Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szerintem a Mi életünkben az Ezüst (Arany) nem lesz menekülő eszköz ... olaj (natural gáz) alapú a mostani gazdaság. Azt alakítjuk át autóvá, telefonná és ennivalóvá ... még akár 10.000km-re is elszállítva az ennivalót ... illetve napelemet is gyártunk abból áramot majd szállítjuk az áramot kurva drágán és hőszivattyúval fűtünk ... (gázt, oljat meggyújtod azt ég semmi hokuszpok ment már az ősembernek is) na ez ezüsttel és arannyal nem fog menni. Tudom majd vissza jön a szén is mert abból nagyon sok van, de a mi életünkben kitart az olaj ... de az olajhoz és a gázhoz képest igen nehezen kezelhető lesz majd, nem lesz repkedés Londonba hétvégére :-) ... szóval nálam pénz=olaj (olajegyenérték hogy melyik ország hogyan tudja hasznosítani ... aki iPhone-t csinál belőle az gazdag, aki világít vele este a kocsmába az keveset.) Nagyon-nagyon-nagyvonalakban.
Köszi. Majd én is írok neked penzpiaci az összeomlás előtt,..😀 Mikor menekülő eszköz lesz az arany és az ezust. Remélem nem kell éveket várni. De majd akkor te is segits:). Ersetenek nincs nagy költsége.? Mondjuk az ezüst certikben?
Nálad az olló,nálad a posztó!Ha pénzt akarsz keresni veszed az Akkot!Van még tippem,de hagyjuk a dagadt ruhát másra.Jó az ezüsttel együtt izgulni /endorfin/ max. 2 gurtnival.Kb. 70% ban nem arra indul amerre beállok.Majd egész napomat elviszi a higítás, a szar masszírozása,csak mindig kijön az ujjaim kózt.Most is benn állok ts 24 Ben 2000 db al.Nem köllött sok tudomány hozzá, hogy shortolni,mint a gravitációt.Utálok shortolni, de ezt is meg kellett szokni!Nincs jö hangulatom,pedig jól termeltek a papírjaim.Neked és minden topic társnak minden jót, sok profitot kívánok!Magic Wolfnak pedig mielőbbi felépülést,jó egészséget és még nagyon sok rajzot,ami segít minket az útvesztőiben!
Elkezdtem olvasni az ide vágó topicot ... de nem jöttem rá mi folyik az akko ban. Arra jutottam hogy beálltam délután eladásra 397-re de megmaradt ... ha a hétvégén kitudom olvasni hogy mi ez nagy menetelés akkor tartom, ha nem akkor jövő héten válunk egymástól. Az 31,1% nekem nem tetszik ... mi lesz 33,4% után?
Én spec aprónként lépkedek ... stopokkal operálok mindkét irányba. Ma olajból elment 3 pakk ... egyik számlán már olyan kicsi maradt hogy nem éri meg eladni a költségek miatt ... a másikon egy maradt ... így most a jövőhét vagy várakozás vagy ha lesz jó vétel akkor apródonként veszegetem. Ja és arany vételem teljesült 9:45 körül ... ahogy Nedden is mondja 8:30 után kereskedj ... most pont volt időm 9:32 megtettem a tétem és teljesült is ... viszont 15:00-kor nem voltam gépnél ... el is adtam volna. :-) Ja és hogy miért Árupiac ... mióta nincs az investingen BÉT Real Time ... Hát aki tud az Erste bármelyik felületén lévő diagramok alapján kereskedni annak gratulálok. Az Investing sokat segít ... meg van BoerseFrankfurt 3 realTime ...na annak diagramjai is gatyák, de sokkal jobb mint az Erste ... talán ezért is van a legnagyobb mínuszom OTP-ben ... jó MTEL-be van bőven de abban bene ülők szinte. :-) egész augusztus és szeptember 0 MTEL forgalom volt a számlámon. :-) Persze vehetnék négy fajta certifikátot és azokkal operálni nagy volumenben ... Én kb. 1/3 tőkével ugrálok, ahol meg van az irány ott maradok ... Na ez nem ment még az arannyal sem ami folyamatosan ment fel-fel-fel
Ne akarj többet a kelleténél, nagyon magas volt az RSi. Naposon már lehűtötte magát. 3 heti piros gyertya után a mostani már zöld doji lett és benne maradt az előző piros testében. Talán mégis jön egy kis rally a jelentésre? Meglátjuk jövő héten.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)