Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Azon gondolkodom ha valid lesz a BUX kitörés akkor lehet oda kéne még tenni tőkét. Nekem forró már ez az ezüst kicsit. Neddennel értek egyet, kis pihi kéne. 27 dolláron és nem szívesen veszegetném. De még kitalálom mi legyen. Ha lefelé jön az más tészta akkor szívesen szállogatok vissza.
Kissé tanácstalan lettem. Amit ilyenkor szoktam tenni az-az, hogy várok.Gyors ez a piac nem kell sokáig várakozni. Az adatvezérelt üzemmód azt sugallja jövő hét szerda megint fontos lesz.Bizonytalanságom oka, hogy a dollárt gyengítette a hír. Ez lökte feljebb az árakat. Kérdés mi erősítheti a dollárt? Mi gyengítheti a fémek utáni keresletet? Van hír a tajvani földrengésről? Ukránok a kimerülés határára kerültek, mi lesz ha Orosz győzelem lesz? Embargók szigorodnak? Egyszerűen várnom kell. Nem a fémek lettek drágák de ez túl gyors volt. Úgy ugrottunk át szinteket, hogy észbe se kaptunk. Át kell gondolni, aki jól járt az örüljön! Lesz folytatás csak ülepedjen a sok por és zaj.
Kissé tanácstalan lettem. Amit ilyenkor szoktam tenni az-az, hogy várok. Gyors ez a piac nem kell sokáig várakozni. Az adatvezérelt üzemmód azt sugallja jövő hét szerda megint fontos lesz. Bizonytalanságom oka, hogy a dollárt gyengítette a hír. Ez lökte feljebb az árakat. Kérdés mi erősítheti a dollárt? Mi gyengítheti a fémek utáni keresletet? Van hír a tajvani földrengésről? Ukránok a kimerülés határára kerültek, mi lesz ha Orosz győzelem lesz? Embargók szigorodnak? Egyszerűen várnom kell. Nem a fémek lettek drágák de ez túl gyors volt. Úgy ugrottunk át szinteket, hogy észbe se kaptunk. Át kell gondolni, aki jól járt az örüljön! Lesz folytatás csak ülepedjen a sok por és zaj.
Ott adtam el ma az utolsó adagot. Holnap vehetek 2000 felett. Nemigaz. Nem akarok ilyen drágán venni. :) Viszont elérte a ma berakott rajzomon a felső részt az RSi naposon. Hátha fejbe kólintja a 27 $ és a túlvett RSi kicsit. Lejöhetne naposon vissza olyan 60-ig, az a csatorna alja.
A 27-t szerintem mindenképpen elérjük, nagy valószínűséggel a 28-t is de kérdés azt most át tudja-e vinni. 2020-ban és 21- ben is az fogta meg, gondolom nagy újdonságot nem árultam el.
WASHINGTON, április 3. (Reuters) – Jerome Powell Federal Reserve elnöke szerdán megismételte, hogy az amerikai központi banknak van ideje megfontolni első kamatcsökkentését, tekintettel a gazdaság erősödésére és a közelmúlt magas inflációjára."Mind a munkahelyteremtéssel, mind az inflációval kapcsolatos közelmúltbeli adatok a vártnál magasabbak voltak" - mondta Powell a Stanford Graduate School of Businessben való átadásra előkészített megjegyzésében. "A legfrissebb adatok azonban nem változtatják meg érdemben az összképet, amely továbbra is a szilárd növekedésről, az erős, de kiegyensúlyozó munkaerőpiacról és az inflációról, amely néha rögös pályán 2% felé csökken.""Tekintettel a gazdaság erejére és az infláció terén elért előrehaladásra, van időnk hagyni, hogy a beérkező adatok vezessék politikai döntéseinket" - mondta Powell, a döntéseket "találkozóról találkozóra" hozva.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)