Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Úgy néz ki, hogy a 25,5 támaszként működött. Most szerintem újra nekimegyünk a 25,8-nak. Ha azt nem visszük át, utána lehet érdekes, hogy mennyit megyünk le.
https://ibb.co/rMzy3xp Amikor kitört a csökkenő csatornából, indult egy emelkedő csati, amiből felfelé kitört. Vissza kellene térnie ide valahova 25 körülre. Vagy az alsó lassú emelkedő trendvonal is lehet cél, ami 24.5-nél van most kb.
Nem gondolom, bár naposon van neki ekkor tér, de arra shortot tuti nem nyitok. Hacsak nem lesz valami egetrengető hír, többet shortot nem tartok zárás utánra, napon belül eladom! :D
Van már stop limit megbízás a KH értékpapírnál, azzal tudsz operálni. Nem tudom mióta úgy emlékszem amikor át kerültünk nem volt de lehet rosszul tudom. Marha egyszerű amúgy a stop ár aminél bekerül a könyvbe a limit ár pedig amennyiért eladnád. Sajnos módosítani nem lehet még, ha fentebb akarod tolni a stop - ot törölni kell a megbízást és újat adni.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)