Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
OFF: Portfólió cikke sajnos fizetős, de éppen arról írnak ami engem se hagy nyugodni. Szerintem lufi nőtt a sok srv. miatt. Persze ha ezt kimondom kapom is a hideget-meleget. De tényleg túl torz lett sok részvény és piac. Ez nem mehet örökké. Egy egészséges szint elmegy de már túlzásokat látok. . https://www.portfolio.hu/uzlet/20240705/mi-allithatja-meg-a-tozsdek-szarnyalasat-696847
Megfigyeléseim szerint adatközlés napján, amikor “kiszivárgott” a várható eredmény, akkor 11 óra körül elindult a trend, majd 14:30-kor érkezett egy erős megerősítése. Adatközléskor volt egy kis csapkodás, de igazán az járhatott jól, aki már a délelőtt folyamán felszállt a vonatra. Így lesz-e most is? Nem tudom. Egyelőre a teljes pozit tartom, aztán majd meglátjuk, hogy bővítés vagy eladás lesz a vége.
TL 29 éket már zártam , megtehettem volna ma is , de az volt a tuti. Kápé-na hagytam a pénzt ha ma esnénk. TL 26 marad longba.. Mivel pár hetes időtávon nem aggódom. FED es maszatolás na nem bízom. TL 29 ez se kiütés miatt zártam, hanem gyors pénz volt. Nem szeretek bent ragadni napokra se. Más ha valamit eleve lángra vettem. Alapvetően optimista vagyok.. Tartjuk a 34 és célárunkat..
8:00-ra vártam megindul le, de nem. Furcsa a mai nyitás. Japán emelt, Kína emelt, London emelt. Zárom most a longokat. Majd beállítok függő megbízásokat adat előtt. Aranyon 2368 csak nem lesz hírek előtt áttörve. Ezüstnél a hajnali 30.4 -en vettre csúszóstopot kapcsolok be. Mérete 10 pip. Legfeljebb kisebb nyereséggel kivág ha esik.
Xetrán long megvan - azzal nem ugrálok Binance Long volt stop kivágott. Shortot zártam korábban mert azt gondoltam a dollár gyengébb lesz. Egyelőre veszteségben vagyok. Sajnos tavaly is így jártam BTC nyárra bezuhant kiléptem aztán hirtelen kilőtt ősszel. Idén kiülöm az ETF-ben. Binance-on nem tudom még mi legyen.
Elég érdekes a kép a katyvasz előtt ,nyitottam tegnap pár pozíciót , de ha felfelé lesz az irány ,akkor is megfontolom a zárásokat. Hogy látod a helyzetet ?
Engem az nyugtatná meg ha 31 fölé menne, de tudjuk , hogy péntek meg adatok… Ezért írtam a múltkor, érdemes a hétfői nyitás előtt mindig áttekinteni milyen adatok várhatóak a héten. Eddig úgy néz ki aki akart vagy akar ki tudott/ tud szállni az amerikai katyvasz előtt.
Egy terv ami szerencsésen indult számomra:Szerdán vettem EurHuf TS79 -et. 82-ért tegnap 111-en ki is léptem belőle. KO. Szélről jött vissza. Ma váltom is át dollárra ( amíg gyenge) és utalom át a brókeremhez. Ott USD alapú a számlám. Nyitok belőle még egy XAU/USD longot meg DXY longot fedezetnek az esetleges délutáni eséshez. Stopok szűkek lesznek, de majd adatközlés előtt állítom be a pozíciónyitással együtt. Addig sok minden történhet. Meglévő pozícióimat tartom de DXY longokat nyitogatom már most.
Igen , van erre esély! A “szokásos” nyári kriptó esést nem kötvényben hanem más stabilabb eszközben vészelik át. Rv. piac meg túlárazódott. Azért sok stopot kivágódhatott a BTC.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)