Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
1500 db Arany turbo long 020-ban vagyok. Bukjak-bukjak alapon. De az idő nekem kedvez pár hónapos időtávban. :) Na vajon mi lesz a héten? - XM brókernél kisebb de több pozícióm van.
Kész. Suszter maradjon a kaptafánál! Értem ezt magamra. . Diverzifikált a portfólióm. De én elég nagyban fémezek. . Ma nagy dolgot jelenthet be Powell, de szerintem marad az adat vezérelt állásponton. . Nincs mese meg kell ugrani a csütörtöki inflációs adatot! Én addig nem nyitok nagy pozíciót!
Ezüstre gondolsz? Ugyan azt látom mint múlt hónap elején csak most magasabb szinten. Nem tetszenek M5-ön ezek a kitörések és visszafolytások. közép távú spekulációm nem megy. Skalp és hosszútáv ok.
Arany stabil. De látok jelet az óvatosságra. Ami most nekem nem tetszik az-az M5-ön jól látható fel és hasonló mértékű le. Ha a csütörtöki CPI infláció növekedést hoz akkor esünk a múlthavi szintre. De ha nem akkor..... Ja és ma-holnap Powell szint vall terveiről.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)