Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
EZust kicsit soka kuzd itt a 32.54 csucs ota, hogy folytassa. Egyelore 28.0 a support. Da ha leesne 26.3 ala, akkor mar elkezdene nagyon gyanus lenni, hogy nem is fog tovabb menni fel. Akkor jobb tavozni belole. A korrekcio jo ideje tart, es eddig remelheto hogy folytatja fel.
teljes pozit tartom - sőt a nagy APP/RICSI emelkedésen belelkesülve (nem a legjobb így kereskedni, de hát mégiscsak emberek vagyunk, tele érzelemmel), az AW-n termelt nyereség egy részét felhasználva dupláztam az itteni pozit - teljes tőkém 7%-a van most ebben
Nézem ezt az ezüst grafikont. Nem akar visszapattani 30 fölé. Ez nem jó hír. Attól tartok hogy le fog fordulni az ezüst. Én most nagyon gondban vagyok hogy dobjam e a TL29et?? Vélemény?
nekem se ment....azt hittem most állnak át legalább a szeptemberi ezüstre, de se termékinformációnál se sehol nem látni...mekkora kaki ez az erste tényleg
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)