Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én nem szeretem sokáig tartani a certit,mert nagyon elmegy mellettem a pénz.5-15 percesen követem a mozgásokat ilyen volás eszközökben,mert nagyon megfizettem a tanulópénzt.Telekom certit a csont alján elkaptam brutális dbal,céláram meglett,dobtam.Aztán mentem még egy-két kört pozikat építve,de így már nincs rajt akkora profit mintha benn ültem volna.Talán így biztonságosabb.Nekem 5-6 m bukó sok pénz,így óvatos lettem.Akkot veszegetem,most 38k van.50k a cél.
Aranyra belépési ajánlat érkezett. -Most. . Ezüst hosszú trend közepes erősséggel megerősítve lett. Már 29.171-től érdemes lehet bika trendbe beszállni. Brókerem M30 ábráján egy erősödő trendet látok. Egyre nagyobbak a hullámok. Reméljük nem jön közbe semmi nem várt hír, esemény. . https://ibb.co/qJNrZGP
Megkaptam brókerem mai második TA elemzését. Mindkettő bika, de az utolsó elemzés a kínai adatközlés idejére esik. Így a 29.278 értéket mindenképpen megvárnám, hogy alulról felfelé átlépje. . "A piac emelkedő trendet mutat, és mi egy belépési szignálra várunk azért, hogy HOSSZÚRA tehessünk 29.565 ellenállás szint felett. A bika forgatókönyvet csak a 29.278 lefelé irányuló áttörése szüntetné meg." . https://ibb.co/6s3FgGz
Megjöttek a kínai termelési adatok. Sajnos esett. Ezzel a kőolaj, ipari fémek is esésben vannak. Arany ügy ahogy tartja magát. Lehet jó beszálló lehetőségek nyíltak?! Apránkent stoppal kiderül.
Mai napra a legjellemzőbb, hogy az is hír ha nincs hír. Kimondottan kevés fémpiacot befolyásoló hír fog érkezni. Az ázsiai nyitás érdekes mert a mai főműsor hajnalban a kínai termelési adatok lesznek. Jó lenne egy bővülés! . Ma elő lehet venni a TA eszközöket. Szerintem ajánlott “araszolgatni” ha van rá lehetőség. Inkább több apró sávos vétel rövid időre mint egy nagy. Sajnos a múlt heti nagy és váratlan dollár erősödések veszélye még mindig megvan, de ma (hajnalban) kellően erős az USD, hogy ne akarják felnyomni az dollár indexet. Bár ez lassítja a fémpiaci árfolyamokat. . Geopolitikai helyzet úgy látom a hétvégi béketárgyalással nem sokat javult. Egyelőre nem félek, hogy váratlanul kitörne a világbéke. Az Orosz és Kína elleni szankciók visznt továbbra is aggasztanak érdemes figyelni a fejleményekre!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)