Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Fogalmam sincs, tele vagyok TL91-el. Tegnap 1000db-tól sikerült megválni pluszban, a többit még tartom (6k). Csúnyán néz most ki, de még él a 17.900-as céláram. 800 felett már adnám!
Szép a technikai kép, van itt minden... :D Van egy Falling wedge-ünk 31,73-as célárral, illetve egy dupla aljunk is 32,14-es célárral. No persze lefelé mutat a trend, de ez az öntés intézett nekünk egy jó belépési pontot rövid távra. Egy jó kis swing mehet, én vettem is 1000 db Tl29-et. Figyelem, risky! Csak hasonló őrülteknek mint én! :D M30: https://www.tradingview.com/x/sy87atpb/ ui.: A képen látható narancssárga doboz célára a TL29 KO ára alatt van... a héten kiüthetik, de ugye tudjuk az ezüstről, hogy sokszor sz@rik a TA-ra! :D
Volt valami öntés, OTP is megérezte... Esnek az európai tőzsdék a nyitás után, a DAX és a CAC 0,4 százalékkal került lejjebb, míg a FTSE 100 0,3 százalékot gyengült. A milánói börze is lejjebb került 0,7 százalékkal, míg a spanyol piac 0,4 százalékot esett.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)