Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtés adat nagyon fontos lett! Ha javul a munkavállalók kedve a megszorítások ellenére az azt jelenti a FED-nek, hogy húzzunk még egyet a derékszíjon. Tehát maradjon a magas kamat. Így óvatosan vegyetek most nemesfémet rövid távra! Nem a nemesfém fog esni hanem a dollár lesz túlértékelt!
Nincs mese péntek délutánig hullámzunk. Pénteken ha a munkaügyi adatok14:30-kor jók lesznek az a fémpiacot bezúzza!!!! Mi a rossz munkaügyi adatoknak örülnénk. Vigyázzatok addig is! Csak tudjátok addig is miért hullámzunk! Figyeljetek! Türelem!
Ricsi certi- ből viszonylag jó profittal sikerült megszabadulni , csak a részvények maradtak meg, van még minimális OTP certim az se néz jelenleg rosszul amint eladtam nagyjából be is fejeztem velük :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)