Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Idézem az egyik most megjelent hírt: ” ÁLLÁS, ÁLLÁS, ÁLLÁS Ez a hét sok fontos adatot hoz. Az USA munkaerőpiac erősödését az új kedden megjelenő álláshirdetési és munkaerő-forgalmi felméréssel (JOLTS) kísérik szorosan figyelemmel a kereskedők, elemzők. A nem mezőgazdasági üzemek májusi bérszámfejtési adatai pénteken jelennek majd meg. “A munkaerő iránti kereslet enyhe enyhülésére számítunk az amerikai piacon" - mondta Raisah Rasid, a JPMorgan Asset Management globális piaci stratégája. "Mit jelent ez a Fed számára? Úgy gondolom, hogy minden adat egy kamatcsökkentésre utal az év későbbi szakaszában, esetleg decemberben. Ha az adatok a vártnál gyorsabban mozognak, akkor a csökkentést előre lehet hozni szeptemberre ."
Most még nekem is van TL29 de nem piszkálom, mert akkor általában jobban megbánom. Xm- nél nem certifikátos ezüst pozícióknál tágra vettem a stoppot . Kivárok. Nem vásárolok most én sem. A tegnapi visszateszt és a mai nagymedve felépítette nekünk a gondot! Ma reggel is csak egy enyhe medvének tűnt. (Brókerem szerint is) Továbbra is várom az arany támogatását! Az XAU/XAG grafikon nagyon furcsa. Túl mélyre esett az előző napokban az arany. Aranynál nem is olyan nagyok ezek az esések mint az ezüstnél. Muszály elérni egy kb. 2373 de inkább 2400+ szintet.
Tegnap visszatesztelt. A tegnapi emelkedéssel és a mai eséssel, nagyon nagy duplacsúcsot építettek.Legtöbb indikátorom eladást ajánl. A reggeli 30.78-as szint nem volt elég a medvék ellen.Nem mer vásárolni senki! Félnek a munkaerőpiaci adatoktól és most már a dupla csúcs alakzattól is. . https://ibb.co/M2dztnW . Nyakvonal alatt vagyunk. Kisebb időkereteken Fibo szinten vagyunk most. Naposon amin néztem még nem. Ma 14:00 USA nyitás és 16:00 álláshirdetés adat így fontos lesz. Remélem tévedek a naposon a következő Fibo szinttel Mert ha nem akkor TL29-et kiüti. Ismerve a fém heves adatközlési mozgását nincs sok hely.Kérdés vagy innen pattanunk vagy 28,77 vagy 28.43? Legutóbbi tragédia lenne! Sajnos a Dollár is rekord gyenge, így most már az is támogat, de egy dollárt erősítő hír és baj lesz.
Ez hihetetlen hogy a Richter miatt izgultam hetekig hogy végre jó legyen, erre most meg mire fordul a kocka, az ezüst meg az OTP szarja össze magát teljesen ...
Azert mert túl magas az árfolyam jó terep a nagyoknak játszani benne😂20 Dollárnál nem mozogna ennyi. Az a baj előbb utóbb 26 ig lekellene vinni az az üzlet..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)