Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Bocs elírtam. TL030. Ricsinél megvárom mi lesz szerda után mikor oszti nélkül forog. Akkor dobok valami chartot. Ott gyanús hogy 8assal fog kezdődni az árfolyam.
Igen régen aktívkodtam. Itt vagyok. Olvasom a topikokat csak nem írtam hozzá. Ricsiből kiszálltam 1 hónapja. Ezüstöt nyomatom most meg Commezbank certiket.
Tl30-at kiütötték? Ez tényleg 3-4 napot élt! Ma mozizok de nem élvezem! Felment rendesen , majd mielőtt célom elérte alatta úgy lefordult, hogy ilyet is régen láttam. Ez a hét horror! BÉT- re már rá se merek nézni…. Legyünk optimisták! Hónapzárás, hétfő már új hónap új PMI adat…..
Nagyon nagy butaság belevenni záróban,amikor nincs tiszta kép. Érzésből nem szabad venni. Még nem alakul ki valami techniaki kép,távol kell mradni mert csak megégeted magad. 15 óra kereskedés telik el mire ujra tudjuk venni vagy eladni hétfő reggelig. Üdv
Igen. A 16 órási az első olyan gyertya amibe ma nem lesz adat és sokan belépnek visszalépnek a piacra. Gyenge a dollár ki kellene használnia ezt a piacnak.
Xetra piacon van BTC etf- em, és pár német CFD részvény. Pl. Zeiss, Adidas de nem sok. Egyébként nem rossz piac. Szerintem nem olyan volatilis mint a London, USA vagy Ázsia.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)