Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Eddig ilyen nagy érme nem volt egyértelmű volt, hogy ez lesz. Igen a MOL már több mint -7% on van és úgy látom tovább esik. Ricsi TL23 -nál kezd teszteni amit látok nagyon alul vettem szerencsére :)
Ez az éremvásárlás szépen felfutott! Szétvertétek a pénzverde honlapját! :) Teljesen túl van terhelve. Nekem tetszik a Richter érem (ha bejutok a boltba mert most a tömegtől nem férek be a webshopba lehet veszek.) Tetszenek a szögletes érmek! Csak a cégből tudnák már kiszállni! Ez az érem emlékeztetne arra, hogy a Richter long az nagyon hosszú. Apropó létezik, hogy MOL -7%-on?
Te kaptál róla emailt? Mert én nem. Csak az oldalon írta ki nagy nehezen, de előtte még errorokat irogatott aztán addig nyomkodtam az F5 gombot míg ki nem írta
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)