Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Pardon! kettőt kérdeznek! Sikerült-e megülni a silver pacit, azt hiszem úgy mozgott ahogy gondoltam rövidre. Én is nagyon szeretem a csecsét, mi ez az érme Hype? tényleg nem tudok másra figyelni van két három papír amit hajkurászok a A Béten És az nagyon lefoglal. Köszi a választ
Akkor most már biztos, hogy ezt csinálták. Nem hallgattak Neddenre, pedig naponta elmondja, hogy NE shortolj aranyat. Ha tudta volna mire készülnek, biztosan kihagyta volna velem együtt. Micsoda hülyék. Pont ma vettem megint egy csomót belőle, annyira szarul nézett ki az árfolyam, hogy kénytelen voltam megvenni. Majd eladok helyette a drágábból, ha összeszedi magát. Súgni kellene nekik, hogy vegyenek ezüstöt és olvassák topikot, majd Nedden lemenedzseli az árupiacot :-))) Ez kb akkora baki volt, mint amit a Suprával csinált a megbolondult Szalma Csaba.
Akkor időbe aladtam igaz a felét vissza is vettem. Hosszú távon szerintem szépen emelkedünk majd főleg, hogy nyakunkon egy újabb járvány cikkek kezdik ellepni ismét a nagyvilágot.
A tartós fogyasztási cikkek vétele csökkent az USA- ban. De a várt -0.9 -es szint helyett +0.8 lett. Ez erősíti a dollart, de láthatóan nő a fogyasztás ami majd több fémet kíván. DXY jelentősen gyengült eddig. Remélem kitart az trend USA piac alatt is.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)