Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hát mi lenne? Nézünk ki a fejünkből bambán megint. Miattam ne aggódj, amennyi rossz tanácsot kaptam bef. tanácsadóktól, azt nem lehet felülmúlni .-) Nem véletlenül vagyok itt helyettük.
Ez túl nagy felelősség nekem. Ne engem kövess, én csak egy Bud Spencer képű tréder vagyok. És voltak/vannak ám rossz trédjeim is. Mi lesz ha lefordul és újra megnézzük a 200 napost?
én is igy szamolok.. persze ezzel egyszer mar megjartam ricsinel, igaz nem sokon mulott az eladas ha az elszalasztott nyereseget is hozzaszamolom akkor csunya 4m+os buko volt a ricsin.. ezt az otp eddig felig ledolgozta, de meg majdnem 1m hianyzik a 0hoz.. :D ehhez kene az ezust a ricsi és a mol is jo lenne ha nem most adna be az unalmast.
Hú, kiszámoltam, hogy KO és csere vesztesége is visszajönne 2000-nél, ráadásul 1,7M nyereség lenne a a 41 kiütése miatt mérgemben vett részvényeken, ha elérné a 10.500 -at. Csak azt nem tudom a részvényeket meg bírom-e tartani. Majd én is ráülök a kezemre. 9800 volt a céláram.
Hú már rá se merek nézni. Úgy besokalltam, beleuntam a Richterbe. Egy bluechiptől, jó cégtől, részvénypiaci rekordok közepette többet vártam… Bevallom 1500-1600- on realizálni fogok. Utána ha adatközlésre beesik (adatközlés mostanában!) .akkor újra a cél 1500 ha nem akkor akár 1800+. De utóbbi ideje hát nagyon bizonytalan. Hogy miért nem szórok ki minden papírt 1500-on? -mert ha mégis igaza lesz a sok elemzőnek és mégis beindul nem pedig visszakorrigálna, akkor nem bosszantana, hogy ennyi várakozás után kimaradtam a nagy ralliból. Vásárolni csak 8500 alatt vagy 10k felett tervezek.
Láma kérdés, de honnan tudom, hogy igazi ezüst ez? :) Meg mikor beviszi valahova az ember, mondjuk zaciba, akkor ott az eladó (ez esetben vevő) milyen eljárással nézi meg? Nedden, te tudsz erről biztos mesélni.
Ma hajnalban 3-4 között még fent voltunk Én meg ébren és figyeltem az árfolyamot. Utána kezdett rogyni. Az időzónában Indonézia -India-Pakisztán térség lehet a ludas ezek nyitnak 3-5 körül. Ez a piac is hatalmas. Együtt kb mint Kína.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)