Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ejnye, dolgozol itt ellenünk! Én is megijedtem. De nem akarok realizálni. Ekkora egy alulértékelt papír nincs a világon még egy , nem akarom elhinni hogy most se megy 10ezer fölé
Akkor hozzád képest vastag vagyok a 2400 tl026-tal. Most kivételesen! :) 600-at elkótyavetyéltem ma. Holnap kiderül jobban fogom-e bánni mint most. A mai gyertya gyakorlatilag egy marubuzu lett. Szép kövér zöld.
OTP-vel kerestem ma egy jót. Shortolam pár napja, azt eladtam és aljon vettem TL88-at 1.000db-ot. Ricsit eldobtam ijedtemben, viszont be kell valljam, hogy 9610-20 körül nyitottam egy 500db-os TS25-öt. Szerintem egy kicsit megint beverik emelkedés előtt… :/
Tény diverzifikálni kell de a céges részvényeket csökkenteni kell a portfólióban, kötvény meg annak jó akinek elég az évi 5-6 % kamat. Így jönnek képbe az egyéb "fura" befektetések.
jujj nagyon egy cipőben járunk! Mindenki várja a részvények omlását, ingatlan vacak, kötvények hozama csökkeni fog (bár tenné már USA) fémpiac kb állandó. de kéne mellé még valami más is de nem tudom mi lehetne...... tippem: élőmarha ! iszonyat hogy felement az ára.
Tudom, megértelek. De nekem muszáj ezüst mellé is valami. A magyar piac alulértékelt, de tudjuk ki miatt. Én a választás utáni időszaktól félek. De addig lehet még fel. Főleg ha megy amcsi is. Gondolkodom Sp500-as indexben is vagy Nasdaq-ban. Vagy aranyat kéne vegyek lehet. Az sincsen még. Hmm. Lehet az lesz
Ugyan ezt tettem Richterrel! Ma realizáltam. Mert nem bízok benne. Szomorú. Mindegy ma kidobtam Richter befektetésem három negyed részét. Csak tl 18-at tartok. eladtam az összes tl38-at. Nyertem rajta, de én még egyszer nem várom ki ezt a ciklust!
Most azon agyalok mi legyen a kivett ezüsttel, holnap vegyem vissza, vagy várjak, vagy OTP-t vegyek mert egy darab nincs, hátha a jelentés miatt felhúzzák?
Nem voltam türelmes, és eszembe jutott az a péntek, mikor dobhattam volna az egészet hatalmas pluszban 29.5-nél. ezért adtam ma el belőle. De csak felfele bír ez menni :) óráson 83 az RSi pihenő fog kelleni
jajj ilyen kérdésre nehéz válaszolni, hogy mi lesz holnap reggel. De mondok tippet! Felfelé várjuk az emelkedést! Tehát irány fel vagyis tarts! Emelkedés korlátozott lesz. De lehet "mártogatós" lesz a holnap. "mártogatós" azt jelenti bevásárlás amikor esik a az ár MA vagy egyéb indikátor jelzése alá. Holnapra egy esést várok, nappal majd egy fel.
Hát srácok, ez most nagyon úgy néz ki, hogy rakétát épít! Nyilván nem vagyok orákulum, tévedtem már sokat, de akárhonnan nézem, ez most azt csinálja amit 03.21. után. Illetve előtte is többször megfigyelhető ugyanez a mintázat a charton (naposon). Ha igazam van, most kb. 32 a célja ennek az emelkedésnek :))) Reggelre sokminden kiderül! Ha a következő kereskedési napot réssel fel nyitná, rátenném a házat reggel! ;)
Hú ha tudnám multi milliomos lennék. De van tippem! Szerintem nem törnek meg a felfelé trendek. Én tartom pozicióm. Tudd szeretek napokat, heteket megvenni. Így magasak a kilépési áraim. Én tovább várok de nagyobb haszonért. Általában Swing kereskedő vagyok. .. ez a piac mint a BÉT! itt a kulcs a türelem.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)