Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Növekedünk! Vigyázzatok, mert még mindig nagyobb eladói nyomást mérek! Húúú, de jó lenne ha valaki más is látná és megerősítené adataimat! Egyszerűen itt ez az ezüst fórum, és pont ez ami nem certifikát téma!
A nemesfém drága! És erős! Hidjetek nekem, soha ne rakjatok fel mindent egy pozícióra! Főleg Certifikátba shortba!!!!!!!!! - talán aki követ engem tudja miért. De azt gondolom én már hirdetem ezt jó ideje! Figyeljetek! Most is ajánlatom: állj! Ez nem BÉT óriási a volatilitás és a vevő-eladó kör! Mondtam, pillanatok alatt bedarálja azt aki nem tiszteli a fém piacot!
nem mertem tobbet venni ezen a szinten, inkabb alaalltam 1075re a nagyobb pakkal, igaz hala isten addig nem nezett le, mert akkor még lejjebb ment volna. ez mar 15% +
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)