Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Véleményem szerint 17.600 körül lesz a teteje, esetleg fölé mehet a múltkori 800 közelébe. Én nem hiszek most a 18K-ban, de Ricsi miatt nagyon borúsan látom most sokmindent. Vannak nálam okosabbak az OTP topikban! :)
Idegből kitáraztam az erstét is. Elegem volt reggel nagyon mindenből. A beker áram volt 22-24 Eur, 45-nél akartam eladni de besokalltam az elmúlt 1-2 hétben úgyhogy leépítettem azt is. 2 hét alatt 2 évet öregedtem azt érzem magamon.
Nem bátor csak bent maradt.. gondoltam lesz egy felkör... Aztán a felkörben kidobtam a másik certit. Ez meg megmaradt így. Most nem tudom mi legyen vele, de nem nagy eresztés , a Ricsi pakkhoz képest vicc kategória
https://ibb.co/ZM9kz70 M5 Időkeret. Mutatok nektek egy másik megközelítést! A dollár indexről van szó. Úgy látom még mindig nagyon magas, de elkezdett kissé esni. Délutáni USA PMI adat ezt megemelheti! Nekünk az lenne az ideális ha 105 alatt lenne. RSI a vételi szinten mozog tehát várható dollár erősödés. Ez a nemesfémekre negatív lenne. DXY H1- nél magasabb felbontásban használt RSI a semleges zónában van. --->Várok, mi lesz.
inkább elkezdem az ezüstöt zsákolni nem tudok bízni orbánba hogy mi jön a választás után szerintem a gyógyszeripart békén hagyja, bár nem lepne meg az se ha nem...már semmi se lep meg
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)