Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szerintem neked még a fórum hangulatáról is van chartod. :D No, de a lényeg, hogy ha valaki szabadulni akar okosabban forinttól, akkor ezt is lehet kicsit jobban csinálni. Engem nem érint, nem kell váltanom. Kíváncsi leszek a Conc. vs. Ff célárra. Náluk 410-en már sell volt.
Gyakorlatilag készen van a fej És itt jön a képbe a hétfő! Tegyük fel hétfőn elkészül a másik váll (poziba lépek) na és mi lesz utána?? Kedd-szerda-csüt-péntek nézem tétlenül a történéseket? Augusztus 20 előtt ugyanez a játék volt. Akkor is ráfaragtam az eladásra hiába felfele vártam. Azalatt a 2 nap alatt míg zárva voltunk egy dollárt ment...
Az jó vétel volt én vettem 3800 vagy 3900-on de nem mertem tartani és eladtam. Valahogy nem tetszett a grafikonja akkor. Ami van az 4000 felettről van most. :D
Akartam is beszélni veled arról, hogy európai oszti részvényeket érdemes lenne átnézni. Value alapúakat szigorúan. Ff majd megmondja hogy fog alakulni az eur/huf árfolyam. Persze erre is van grafikonja, sőt, szerintem üzletel is vele :-)
400 db van csak, viszont az 3980-on vettem. Akkor volt 3800 valamennyin, csak épp elmentem itthonról, és kihagytam. Vagy elbambultam? Nem emlékszem már. 4000 felett nem szeretnék venni.
hali! par napig nem voltam, teleltünk egyet :) egyébként háborús sebeimet ápolom - ezüstmérgezést kaptam :)ami legutóbb nyerőm ezüstön volt azt sikerült kinyirnom.. de arccal a jövő felé :)
Tisztelettel ,ha segitenél abban ,hogy BTC short /akár 2x/ isint küldenél,de a többi topik társamnak is köszönöm a segitséget.Vigyázz Magadra,mert itt is nagy szükség van rád!Kellemes Ünnepeket kivánok Mindnyájatoknak.A legjobb TOPIK!!!!!!!!Üdv!
Ki hívott le fizikai arany tobmboket? Melyik jegybank? Szintetikus papír arany ETF ilyenkor szart se ér a zsivanyok kezében. A szintetikus és a valós fizikai ETF ek közötti valtoszam. 1:2000 hez. R..hdt arany ár le spekulansok.! Így könnyű. Ha a a lehivasi pozíció előtt mindig el szokták adni a pozíciót esetek 99.9%a ilyen. De most remélem mindenki leszlallítasra kéri. Hagy szivjamak a "" zsivanyok""😉
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)