Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Igen, ott a chart is hozzá valahol...!! Most érte el a rövid célárat (kék madár), ahol egy támasz szint is húzódik (61.8%), de hogy megfogja e, az nem egyértelmű. Az összkép további csorgást eredményezhet. hmm Gyűjtögetésre jó lehet, de csak óvatosan, mert a nyakvonal le is szakadhat, hiszen azért van. Cél a piros madár sávja (ABC korrekció) 📉 A "dupla alj" még egy megoldás lehet rá...
Nekem nincs, tegnap próbáltam longolni de nem jött össze akkor se, napok óta csak a veszteséget termeltem, hiába vártam a felpattra. Ma eladtam reggel a maradék longot. Mert nem is tudtam nézegetni , uccsó nap volt bent, nem ezzel voltam elfoglalva. Aztán hazaértünk az oviból kb 4-kor, ránéztem és egy zöld egyenes vonalat láttam:D
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)