Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
https://ibb.co/5KXTJzQ Elérte a tetőt Szívem szerint vásárolni kellene , de úgy megjártam mostanában hogy .... Szerintem lesz egy másfél dolláros felkör pedig
Hát nem volt jó este a tegnapi. Többet vártam Ázsiától hajnalban, de már annak is örülhetünk lassan, hogy nem adtak még egy pofont. Látom nálunk sincs akciós certibevásárlás. Félelem, tanácstalanság, vagy csak a karácsony? Remélem a TL33 kiütése nem okozott nagy kárt közülünk senkinek, hisz elég nagy a csend ez ügyben.
Bizony a refinanszírozás is éppen hatalmas gond az USA- ban. Erről hónapok óta tanakodnak is, hogy mit tegyenek. Biden indított is egy magyarosan akciótervet erre. Vajon Trump folytatja e? Az is lehet ez fogja kikényszeríteni a további kamatvágásokat vagy a franc se tudja mit kezdenek ezzel a gonddal. Valamelyik topikban volt egy hozzászólás ami tetszett is. Az volt az alap tézis eljuthatunk oda, hogy a FED által várt 2% inflációs cél túl szigorú. Teljesíthetetlen, mikor fogják elismerni. Persze ez se oldana meg semmit de nagyobb mozgásteret kapna a jegybankjuk.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)