Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
mi is az alját keressük, pedig naposon még odébb van, de a támaszok környéke mindig izgalmas és hátha...! Certivel lehet kalózkodni, de csak rövidet, mert nagyon hullámzik ilyenkor. Azt meg nem is veszem figyelembe, hogy ennek az USA kormánynak az idejében, egy nagyobb zakót várok... hmm (csak egy elmélet😃)
Amugy csak ideges voltam ne haragudj a sok kerdesrt de sok volt most a buktam es meg nagy - ba is voltam vele es munka mellet most egy kicsit nehez volt :)és olyankor hajlamos vagyok a kapkodasra , igy probaltam volna magam meggyözni :) nem vagyok ilyen amugy csak most nagyon szarul alltam poziba ennyi :)
ezüst TL33: na és akkor, ha ma hazajön a gyerek, akkor jól "elkalapálom", mert tegnap a tanácsára eladtam 600 körül és ma reggel már 800 volt :-)
csak az a baj, hogy már erősebb, mint én - pedig együtt járunk edzésre :-)
viszont nem ezt néztem egész este, meg nem rohantam reggel a telóhoz, hogy mi történt az ezüstben éjszaka
úgyhogy inkább azt mondom Neki, hogy jó hogy eladtuk, mert így legalább pénz a zsebben (és egyébként az is lehetett volna, hogy éjszaka likvidálódunk belőle) - és ez így is van rendjén :-)
vidám pénteket Mindenkinek - mi múvinájtozunk a feleségemmel :-)
Nem( kaptalak be ) legalabb is nem olyan szandekkal irtam lehet kicsit kemenyen fogalmaztam de erthetőnek akartam irni hogy nincs mas regem es nem is volt :) egyebkent köszönöm a segitseget es nem akartalak megbantani nem azert irtam
igen csúnya a ricsi rajzotok, amit nézek. Beze is ideges. Túl korán vettük, mint az ezüstöt is. Mi hibánk, türelmetlenek vagyunk. Több "ráülök a kzemre" kell, vagy csak napizgatni, ha épp alkalmas. Keményen le kell vonni a tanulségokat.
Jól van no, megértettem ! Nem "köll mingyá" bekapni a másikat! Én eddig még csak segítő szándékkal álltam a dolgokhoz! Az , hogy emlékeztetsz valakire még nem bűn ugye?????????????
Ti kis piszkok :D Látom telechartoztatok mindent, most hogyan nézzek meg mindent? Na jó látom 30.35 a vízválasztó, ricsi meg megy a pokolba. Meg kell néznem, van TL44-em. Sebaj, majd veszünk részvényt is jól árazva.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)