Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Talan megindul fel? Jo lenne tudni erdemes lenne e venni hozza es ha feljebb megy kidobni 0 ba legaabb vagy nem erdemes bele rakni most mert bizonytalan meg?
Hat sajnos örülhetünk ha 30 nyit hmm jol levertek 😥Ff , fibo innen mehetne fel? Vagy meddig esik? Pingust elerte mehetne fel most mar🙏🙏🙏
Törölt felhasználó2024. 11. 28. 04:38
November 28. (Reuters) – Csütörtökön stabil volt az arany ára, miközben a befektetők megemésztették az előző ülésszak gazdasági adatait, és értékelték a Donald Trump megválasztott amerikai elnök politikája miatt kiváltott vámháború lehetőségét.
Törölt felhasználó2024. 11. 28. 04:25
Csütörtök és a tegnapi nap elég ködös volt. USA adatok felemás képet mutattak.pomt annyi érv szól a kamatvágás mellett mint ellene. Így azt mondom, hogy a hónap zárás miatt már ne nyissunk long pozíciót. Jó hír , hogy ma nincs sok hír! . Ázsia A jen szupererős lett. Ebből baj lesz. A részvénypiacok felemásan indultak. 2:00 Dél - Korea kamatot vágott . Európa . Egész délelőtt EU tagországi inflációs adatok jönnek. 14:00 Német CPI - jó lenne ha csökkene . Amerika . Ma USA csendes, de a tegnapi Chicagói PMI a pár nap múlva érkező adatok előrejelzőjeként recessziót sugall. USA pirosban is zárt. . Tartom amik van de lehet inkább akár veszteséggel is de zárok pár pozíciót. Bízom abban, hogy pénteken lejjebb visszavehetem. Nem szeretem az ilyen megoldást, de nincs sok jó már erre a hétre.
Köszönöm nektek,hogy elmagyaráztátok,hogy a certinél a futurest kell figyelnem.A gáz KO.-nál miért nem a futurest nézi az erste ,mert az engem is kiütött? Mégegyszer köszi a válaszokat.Üdv!
Válaszoltak ugyan a kérdésedre, de leírom mégegyszer, amit már reggel is. Gondolom láttál betéve elemzést, vagy csak nem a megfelelő ezüstöt nézed. Ami fontos: Mivel a határidős ezüst hosszú távon követhetetlen elemzés szempontjából, mert rollovernél rendszeresen ugrik, réssel nyit, stb... ezért abban egyeztünk meg, hogy az elemzéseknél, illetve az utalásokban a XAG/USD árfolyamát vesszük alapul. Ez az anyanyelvünk, ezt érti mindenki. :))) A certifikátot viszont nem ehhez árazza az Erste, hanem a mindenkori határidős termékhez, aminek az aktuális árfolyama eltérhet, és el is tér főleg rollover idején. Most például 0,46 $-al feljebb van. Szóval, aki certifikátozik, vegye figyelembe, hogy itt igyekszünk eltalálni az irányokat és a szinteket, de házi feladat összenézni az éppen aktuális határidőssel. :) XAG/USD: https://www.investing.com/currencies/xag-usd-chart Határidős (certis): https://www.investing.com/commodities/silver
Kedves Bpali és Labanc! Nem ismerem a sztorit és nem is áll szándékomban felgöngyölíteni. Ha nem értetetek egyet valamiben, akkor azt ott beszéljétek meg, ahova ez tartozik. Konfliktust más topikból ide ne hozzatok át! Köszi! :)))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)