Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Köszönöm nektek,hogy elmagyaráztátok,hogy a certinél a futurest kell figyelnem.A gáz KO.-nál miért nem a futurest nézi az erste ,mert az engem is kiütött? Mégegyszer köszi a válaszokat.Üdv!
Válaszoltak ugyan a kérdésedre, de leírom mégegyszer, amit már reggel is. Gondolom láttál betéve elemzést, vagy csak nem a megfelelő ezüstöt nézed. Ami fontos: Mivel a határidős ezüst hosszú távon követhetetlen elemzés szempontjából, mert rollovernél rendszeresen ugrik, réssel nyit, stb... ezért abban egyeztünk meg, hogy az elemzéseknél, illetve az utalásokban a XAG/USD árfolyamát vesszük alapul. Ez az anyanyelvünk, ezt érti mindenki. :))) A certifikátot viszont nem ehhez árazza az Erste, hanem a mindenkori határidős termékhez, aminek az aktuális árfolyama eltérhet, és el is tér főleg rollover idején. Most például 0,46 $-al feljebb van. Szóval, aki certifikátozik, vegye figyelembe, hogy itt igyekszünk eltalálni az irányokat és a szinteket, de házi feladat összenézni az éppen aktuális határidőssel. :) XAG/USD: https://www.investing.com/currencies/xag-usd-chart Határidős (certis): https://www.investing.com/commodities/silver
Kedves Bpali és Labanc! Nem ismerem a sztorit és nem is áll szándékomban felgöngyölíteni. Ha nem értetetek egyet valamiben, akkor azt ott beszéljétek meg, ahova ez tartozik. Konfliktust más topikból ide ne hozzatok át! Köszi! :)))
Az a tőzsdecápa egyedül vette a tésztáját közbe , 10 percenként örömködött , hogy emelkedik az árfolyam . Egyedül írogatott egész nap .. Szerinted noorrrmális ?? ..
Pici szünet ... ha egyre gondoltunk Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2024-12-07 08:14-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása: Erre nem kíváncsi senki, keressetek valami más helyet.
Sziasztok!Tisztelettel kérdezném,hogy az ezüst TL 33 most KO. lett mivel 29.9-re esett? Az erste nem jelzi pedig a 30.05 alá esett,de lehet,hogy csak reggel közli? Esetleg innen pattanhat?Nedden harcolj!!!Üdv!
Ha nem megy át a korábbi csúcson, akkor pedig kezelhető B-ként gondolom. De az viszont csak akkor az, ha letöri az A aljat, gondolom :) vagy milyen jelei vannak hogy a B csúcsa volt? :)
Köszönöm! Órás rsi 75, afelett azért vállalhatóbb, de a 70-hez közelít. Most én zártam egyelőre. Még egy kérdés: ha lefordul az emelkedés a 61.8-78.6-ról, akkor az alj és a 61.8-78.6 közötti szakasz 38.2-61.8-at érdemes figyelni?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)