Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
most gondolkodtam el én is a TL33 eladáson - ez úgy szokott lenni, hogy addig gondolkodom rajta, hogy végül csak olcsóbban tudom eladni, mint a gondolkodás elején
Ez meg a h4-s a futiban! Nincs még dupla alj, mert a rollover pont annyit emelt rajta. A futit eltorzítják vele egy kicsit, ezért nem szeretem! A nyakvonal is lejt rendesen, mert mindig a fej lábai határozzák meg! XAG-nál majdnem vízszintes. Silver f/h4 https://ibb.co/nDWknFj
Az első kiszálló, megálló most van, de lehet csak lassít és nem áll meg a vonat! A túlvettség meg a pingi környékén lesz, hogy ki kell e szállni, azt még nem lehet tudni! Trendforduló esetére van egy alvó madár is és az ellenállása! Utóbbi fontos lesz/lehet! Silver futi/h1 https://ibb.co/x3Y9LV0
a RICSI akkor fog megindulni, ha több nagy vevő fogja venni (most egyelőre csak adják a nagyok, vagy legalábbis többen adják, mint ahányan veszik, vagy többet adnak el, mint amennyit vennének) - ha csak mi vesszük az nem lesz tartós
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: Egyre gyengébb a kép, sorra törnek az
emelkedő trendvonalak. A 31,25 fölé kellett volna
mennie az elmúlt napokban, de mivel gyenge volt
emelkedés ereje, így nagyobb eséllyel folytatódhat a
lejtmenet.
A 29,69-es szint törése újabb mélypontokat hozhat.
A 28,12 vagy a 26,56-os természetes szintek tesztelése
jöhet.
A piros vastag csökkenő trendvonal törése kellene
majd a változáshoz.
Ellenállások: 34,38; 35,94; 37,5.
Támaszok: 29,69; 28,12; 26,56; 25,78; 25.
Fején találtad a szöget! Tomit erre szerettem volna rávezetni! ! Mennyi volt a rizikó 25% max. ( a TA most hagyjuk ki) Amiért már párszor lehülyéztek most megismétlem: A certi veszélyes! Ha nincs mögötte legalább 2 menekülő, akkor még veszélyesebb! Amikor tőkeáttétel 6 felett van csak a .... -ék a gazdagok és a zsenik vesznek! F.m. szokta odaát emlegetni: kockázatelemzés. Vissza a rizikóhoz: Ha veszel ilyen szutykot és már kb 20% buktában vagy , akkor mit mond a kisördög??? (várj, mert mindjárt fordul) :))) Aztán lesz ebből 30,40,50,60,stb........., igen 10-ből 2x fordul!! :))
csakhogy ő jó helyen szállt be, minimalis (20%) veszteseg-lehetőséggel, mert nem kapkod. sajnos mi fentebbről vagyunk bent így bukonk mindenkepp van rajta.. jelenelg nalam legalabbis a vesztesegcsökkentes van szem előtt.. igen, eladhattam volna tegnap, de reggel amikor jo lett volna nem volt jegyzo, utana meg ugy voltam vele ..szák meg
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)