Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 vasárnap, 22:45
Előzmény: #22535  x2029J
Tudom.. Már olvastam. Már vetettem egy keresztet. Isten irgalmazzon. 2 hónap alatt meg osszehozhatnak Biden elnök úr aki mint tudjuk, ő irányítja az USA-t.( Ez vicc volt) Khmmm.. 
Szóval még osszehozhatnak az illetekesek egy visszafordithatatlant..........
Na off. 
farkasfu
farkasfu vasárnap, 22:41
Előzmény: #22537  randomly
A pingvin az más tészta...
randomly vasárnap, 22:40
Előzmény: #22537  randomly
Ha TL025 akkor 29.712USD az 2565HUF hétfői kötési árral, és pillanatnyi USD/HUF árfolyammal. :-)
randomly vasárnap, 22:33
Előzmény: #22532  farkasfu
Köszi, lementem, mert reggelre elfelejtem ... :-) https://invst.ly/17c8aa
rratfai vasárnap, 22:29
Előzmény: #22533  Placi82
Olvastam!Döbbenet,ilyen fordulatot Pompitól!Azt is olvastam mikor is saját kérésedre tiltottad magad!Korrekt!Amit Pomperj tanárról gondolok,azt már egyszer leírtam,majd másnap kértem a topicgazdát, hogy törölje.Euton is köszönöm Marikának,érték lenne ha ide is belátogatna,mert szívesen tanulok mindenkitől!
x2029J vasárnap, 22:24
rratfai vasárnap, 22:06
Előzmény: #22531  Beze
Igazad van,most a gyertyákon,hetesen nem ezt látom!Van benn felpattanás lehetősége,most napi szinten is komoly swing potenciál van annak, aki gép ęlőtt van.Az utóbbi két hét nekem szépre sikerült daytrade!Nektek is ezt kīvánom!
Placi82 vasárnap, 22:05
Előzmény: #22522  zen
De tudod mit Zen úr. Nem gyakorlok, több szeremyseget. Most olvastam bele Pomperj úr ma 21 órakor írt írásba. Két évig azaz 2 db kicseszett évig, harcoltam, vitatkoztam velev. Azon amit most leirt. Nem tudom mi ütött bele, most hogy ilyen belátoan  ezeket leirta??! De én ezt bizonyithatoan 2022 tavasz óta mondom, pofazom, tupontosan ezta mit most írt. És ő is csak hárított, hogy ez nem így van.... Mások alpárian ruszkibwrencwztek mikor mondtam hogy nem fog leterdelni Oroszország, etc.. Meg bőven az előtt mielőtt bárki erről említés tett volna. Meg a kormány se itthonBőven az előtt. És a többit is megmondtam. Ha nem tiltanom ki magam saját kérésre, feladva ezt a szélmalom harcot. Akkor most beírnek, és üzennék Pomperj urnak  2  db dolgot!! 
1.) ÉN EZT MÁR 2 ÉS FEL ÉVE MEGJOSOLTAM! . (bizonyíthatóan, fórumon fenn van írásban!). Az azért nem semmi! :)  szerintem. 
 2.) Azért ne ostorozza így Trumpot, mert ezt a sz.rt nem ő hozta össze, hanem a" Biden adminisztracio", és a" hasonszorűek". Tudomásul kellene venni hogy Trump meg csak 2025 január 20 an lesz elnok:) 
farkasfu
farkasfu vasárnap, 22:04
Előzmény: #22523  randomly
A pingvint ne keresd a leírásokban! Én találtam ki a cél szimbólumának! 
Az a baj, hogy mindenki egyből a megoldást akarja, ez olyan, mintha a házat a tetővel kezdik építeni! 
Ami érdekes, hogy láttam már olyat is...:) 
Éppen ma csináltam egy vázlatot, mert egyre többen kezdenek a ta felé kacsingatni és a fibot nem tudják helyesen kezelni, értelmezni a szerepét! 
Na akkor ide is beteszem, bár máshová szántam. Minden rajta van a kezdetekhez! Remélem...:)) 
Csak fibo és korrekció... 
https://ibb.co/PmPpMnd ;
https://ibb.co/MVGWMW0
Beze
Beze vasárnap, 21:50
Még véletlenül se idézek a cikkből!
A magas költségvetési hiány megoldása alapesetben - mint tudjuk a magyar példából is - lehet adóemelés vagy kiadáscsökkentés. Az x-es figurában bízik trampli, hogy majd megoldja neki a bürokrácia csökkentésével. Azonban ha nem jön össze, jöhet az adósság elinflálása. És minél tovább halogatják, annál biztosabb hogy ez lesz. 
Ha így lesz, többek közt nemesfémre, nyersanyagra kell tenni a zizit.
rratfai vasárnap, 21:50
Előzmény: #22529  FR73
Igaz!
FR73 vasárnap, 21:42
Előzmény: #22527  Placi82
Az eredeti tőkefelhalmozas nem a Terézanyák es Assisi Szent Ferencek világa volt, nézheted bárhol a világon.
Mi le vagyunk maradva, nem kicsit, és nem tudjuk átugrani a kapitalizmus gyerekbetegségeit. Az is igaz, hogy az elmúlt években még Kelet-Eu és a fél Balkán is szépen beelőzte Orbán dilettáns rendszerét.
Placi82 vasárnap, 21:38
Előzmény: #22527  Placi82
Bocsánat Zen úrt akartam írni. Komolyan. Ugye nincs harag? :) 
Placi82 vasárnap, 21:36
Előzmény: #22522  zen
Nincs Zen elvtárs. Nincs harag. Több szerenyseget gyakorlok! :) Világ életemben tiszteletem a "Tanú" című filmben szereplő Rosenfeld Rákosi Matyas éra magas pozíciót betoltott vezetőit  képletesen kapott tanácsait. Kár hogy nem volt utána folytatása ennek a klasszikus  filmnek  ahol ezekből lettek az IMPEX és külkeres, rendszer nyertesek a Kádár rendszerben. Tudod akik Olaszba, meg Francia riviera rá jártak nyaralni,  mert nekik járt mint  megbízható Kadereknek útlevél. És következő folytatás a 3 ik rész mikor ezek leszarmazottai lettek a legnagyobb neoliberális szinten rendszer nyertesek a rendszerváltás után, már a kapitalizmusbam 90 utan akik segítettek lebontani a kommunista Magyarország vagyonát. Maguknak. 😉.( Irónia, és gunyolodas, és viccelodes volt). 
rratfai vasárnap, 21:32
Előzmény: #22523  randomly
Szerintem ilyesmi! Hetesen a három fekete Holló az brutális!
rratfai vasárnap, 21:29
Előzmény: #22520  Placi82
56 vagyok……Láttam,hallottam,tanultam.A jelenlegi többszintű bankrendszer teljes,összevont bukásra van ítélve.Elavult,lassú,drága….stb!Ezekben a coinstorykban egyre többet látok,pedig elutasító voltam.Jól lehet,elbasztam,nem kicsit,nagyon.Én a saját pénzem baxtam el, nem a pedig az orszàgét,mint a.beszédhibás,retardált kisz megbízott,aki a kasszát eltolvajolva,plagizálva a diplomàjàt,győztesként állt Magyarország élén! Egészen Elképesztő,gyalázatos, Demoralizáló, Undorító! Úgyis az lesz,amit a nem létező világ nagyhatalom akar! 
randomly vasárnap, 21:27
Előzmény: #22517  farkasfu
Valami ilyesmi lenne? ... nézegetem a chartjaitokat ... azt még nem tudom ide milyen pingvin jönne. :-) (3 tizedes jegyig beírtam a napi LOW értéket) https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_8f546675face2ac85a268b9d61f95f93.png
zen vasárnap, 20:59
Előzmény: #22520  Placi82

De ugye nincs harag? :)https://www.youtube.com/watch?v=vdMGGeDZN0Y
Placi82 vasárnap, 20:53
No de többet egy szót se erről. :) 

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek