Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
A Fülöp 140 mill nácio, 12 mill dolgozik külföldön, az alja munkát végzik. Csodát ne várjon senki tőlük, mindenre igent mondanak, arra is ma nem értik. A legtöbbször nem értik. Az oktatás egy lósz&r itt, aki külföldre akar menni, az tanul még egy évet az egyetem után, akkor megy takarítani általában a közel keletre. Szaudiban 1 miill dolgozik. Amúgy jámbor nép a Fülöp, nem balhézik.
Én még nem kezdtem el visszavenni. Ma viszont shortolok kicsit mini pakkal, mert teljesen elszoktam tőle. Beze, 2500 ricsi certinél tartok. Remélem nem lesz szivatás...
Énis oda 33-ig, esetleg alá egy kicsit. Vettem most 100 db-ot, már elég akciós ez az ár is. Szép lassan vissza kell szedni a portfoliot amit 34 fölött eladtunk
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: Még mindig kedvezően fest a görbe.
Az utolsó kisebb piros vastag csökkenő trendvonal
alatt korrekciózik az árfolyam, amelyet ha áttörne
felfele, akkor jöhetne komolyabb emelkedési esély.
A 32,86-os szintnek elméletileg nem szabadna elesnie,
ha ez a szint meg tudja tartani a kisebb esést, az jó jele
lenne a további emelkedési esély megmaradásának.
Ellenállások: 34,38; 35,94; 37,5.
Támaszok: 31,25; 29,69; 28,12; 26,56; 25,78; 25.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)