Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Itt nincsenek titkaim, nincs semmi gond, mindketten ki vagyunk fáradva, ráadásul a vállalkozásunkban kezdődik a szezon, nagy hajtás elött állunk, ezért egy kicsit pihenünk előtte. Beszélgetünk egymással.Boldog asszony, boldog férj.
vagy megfogja a dupla alj, vagy nem... A piros 61.8 -nak meg kell fognia! Elsőre!!!! Megint visszatért a leszúráshoz! hmm A lila C-n belül, most a kis piros akciója folyik!
Gyalázatos topik, az biztos. Majdnem szoktam írni, de nem lenne sok értelme, így ált. meggondolom magam. Itt látszik, milyen amikor a görcsös vágyak elhomályosítják az elmét, és elfedik a realitást.
Húúú, miért kell kovácsolni? Rosszat tettél? Nem kell válaszolni...:)) Szerintem most ki kell maradni egy kicsit a tőzsdéből! Hosszú hétvége és jön USA választás...! Mindenki partvonalról figyel, csak a robotokkal rángatják ide oda a piacokat!
Nagyon úgy néz ki, hogy a lila madár fog nyerni... 1h lefordult, napos MACD most adta be az eladásit. Menthető, de így hó végén nem hiszem, hogy akkora erőbedobással küzdenének érte...
Helló Ff. Ma nem kereskedem, tegnap a paripa ledobott, kisebb sérülésekkel megúsztam.Ma regenerálódom.Készülök a jövő heti wellnessre. Anyàval összekovácsoló napokat tartunk.
Kíváló belépés :))) köszi. Vettem egyébként, szerencsére jól, így eladtam inkább veszteség nélkül, mert nem tetszett. Várjuk a mai előrejelzésed. Colombo szerintem már bevásárolt longból.
Ma egy kicsit későn jutottam ide, de legalább nem zavartalak meg! Tegnap magzavartunk a kiváló vételi alkalomkor az ezüstnél, ma már akcióst is lehet kapni a lejárt szavatosságúból! Még nem volt időm a chartokat frissíteni! Holnap reggel nagykalapáccsal fogom helyre rakni ezt a szart! Nagyon szépen megy a gépem, de az investing betöltésénél még az egér is megakad, később a használatánál is! Kezdem unni a banánt... Na haladjunk! Nyomozó barátom merre van? Sikerült ép bőrrel az ezüstből kimásznia tegnap? hmm
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)