Már nem vagyok igeges! (Becsusszant napközben egy Cabernet Sauvignon.) Inkább lelkileg fáj amit a Bayerrel művelnek! - Nem azért a 3 ezer euróért mondom amivel még a maradékban ülök, hanem ez már tényleg csúfság!
ami az OMV-t illeti meg: szerintem junius 4-ig benne van siman a minimum €5, de lehet, hogy ennel is tobb. nagyon sok tenyezo hajtja most az arfolyamot: €4.75 osztalek (fordulonap 06/04) - szerintem meg nem kezdett el beepulni petrokemiai osszeolvadas az arab emirsegek beli ceggel - par hete bejelentve, par napja hagyta jova az OMV igazgatotanacsa. oriasi osztalekpotencial, kb evi €4-5 oszti ebbol reszvenyenkent a jovoben tegnap minositettek at tartasrol vetelre az OMV-t, celaremelessel (€43 > €56) sajatreszveny vasarlasi program fog lezajlani marc 21-28 kozott (igaz, csak 300ezer db) ezen felul: beke, nemet koltekezes huzohatasa, stb. szumma szummarum: en majus vegere-junius elejere €52-54-ra varom az arfolyamot es jelenleg is vetelen gondolkodom
És nem csupán a bezárásra ítélt gyárak, hanem a haszonjármű divízió is könnyen át fog állni harckocsik gyártására amire az egész EU-ban óriási kereslet lesz és nagy profitot fog termelni!
Nekem ebből az egész cikkből ez ütötte meg a szemem: "Hogy mire használhatják a bezárt gyárakat? Például fegyvergyártásra, a Rheinmetall vezérigazgatója szerint például a VW osnabrücki gyára pont jó lenne erre." Az állam valamilyen formában, de mindenképpen meg fogja segíteni a VW-t! Ebben biztos vagyok!
Nagyon utálom magam! 42,5-nél eladtam. Azóta is töretlenül emelkedik. Baromságokat vettem a pénzemből, amikből nullán vagy csekély haszonnal ugyan kiléptem, de ha nem csinálok semmit csak majd forduló nap előtt eladom az OMV-t, akkor cselegedtem volna helyesen. Utólag már okos az ember, de én előte voltam okos, hisz jókor, jó részvényt vettem. Közben hülyültem meg, amikor eladtam. Szenvedélybeteg lettem, hogy minden nap adni, venni kell valamit - ez az igazság!
Az lehet, de húsvétig részvényenként minimum az 5 € zsebben lett volna mindenkinek! Aztán, hogyan tovább, azt már ki-ki eldöntötte volna. De addig ez ajándék, talált pénz! Aki lehajolt érte, annak gratulálok! Én felénél kiléptem! Néha a kevesebb, az több - amit most arra értek, hogy ha kevesebbet informálódtam volna, akkor még most is benne ülnék. Dehát csárt meg rés meg a világban most nem trendik az olaj részvények és Isten tudja milyen dumák eltérítettek. Persze csak magamat hibáztathatom!
Vonovia conference call lezajlott. Német fórumból egy gyors összefoglalás: “Tisztességes elemzői hívás. A költségvetési csomag kedvezőtlen hatásai mellett először kerültek szóba a pozitív kilátások is. Eszerint Vonovia arra számít, hogy akár 30 milliárdot is befektetnek az új német csomagból épületfelújításba, ami az elemzők radarján nem biztos, hogy szerepelt. A részvény természetesen alulértékelt, de továbbra is a múlt heti kereskedési minták dominálnak. Az fundamentumok most valószínűleg ismét előtérbe kerülnek.”
Nem, én vettem is, utána bővítettem 40 alatt. Beszéltük azért, hogy ez rossz üzlet nem lehet. Most megnéztem, 13,6% pluszban van jelenleg. Sokkal többet kellett volna venni, csak nem ért át az euro időben.
Eurós részvények vitasarok