Siemens Energy-t követi valaki? Tavaly ilyenkor 11 Euró körül mozgott, most meg 50 felett jár. Valami sumákolás van a háttérben vagy tényleg jól megy a cégnek?
Magyarországi értékpapírszámlára tenném be, lehetőleg ugyanannál a banknál (bár Gránitnál csak magyar részvények vannak, OTP-nél meg sok a költség). Igy automatikusan jelentik az eredményt az adóbevalláshoz és nincs papírmunka.
1. Melanie Trump Coin 2. Fartcoin 3. Befizeted egy CFD számlára, és 30x-os tőkeáttéttel trédelsz földgázt Viccet félretéve, ha visszaolvasol, vannak nagyjából friss ötletek. Az enyém a Voestalpine, Stellantis, Douglas, de 66nál a Vodafone-t is szóbahoztam.
adna tanácsot valaki? adott egy kb. 800 euro, ami bent van egy bankban számlán (Magyarországon), de ott nem is kamatozik, és szerencsére számlavez. díja sincs. mit lehetne vele kezdeni, mibe lenne érdemes betenni, ami költség szempontból a legolcsóbb? köszi előre is
Nem tudok szavazni, mert a politikában minden komplexebb ennél. Szerintem érdemi vámok nem lesznek, talán az autóipart megvédik, mert az olyan jól hangzana. (Miközben hagyták hogy a világ ipari termelése Kínába menjen, azt várják hogy majd az autóipar pont nem). Szóval az én szavazatom, csak néhány száraztésztafajtára, temetői mécsesre és fém szívószálakra lesz vám, hogy legyen mit kommunikálni. Legérdekesebbek ebből a szempontból a luxuscégek, pl. LVMH, ha Kína feléled, és nem lesz globális vámháború, ezek rakétáznak majd.
VALE - White Falcon capital tegnap közzétett levele alapján vettek, viszont Q4-ben, tehát nem ők csinálták a hatalmas forgalmat. Újabban elkezdtem a volument figyelni és volumennel kapcsolatos teóriákat tanulmányozok, mint a Wyckoff accumulation. Eszerint ha ennyire kicsi a volatilitás és ennyire nagy a forgalom egy nap, és zöld, akkor egy vagy néhány nagy játékos feltankol. Saját megfigyelésem, hogy az opciós forgalom, ami akkor még nem volt ekkora, befolyásolja, pl. december 20-án minden usa részvényen ami ismert, hatalmas a forgalom a heti-havi-negyedéves opció lejárat miatt. De ez a január 16 nem is esik péntekre, így elég stabil jel hogy megvolt az alja.
Bocs, de úgy látszik béna vagyok, mert csak ezt találtam :https://www.interactivebrokers.com/en/index.php?key=BKP&cntry=germany&tag=&ln=&asset=&f=4587&conf=am&amref=1
Kedves Fórumtársak! Akinek van kedve szavazzunk! Trump tegnap védővámok sorából kihagyta az EU-t, ma pedig arra ébredünk védővámokkal fenyegeti az EU-t ha ez lesz meg az lesz (Tárgyalási alap..bármi) Hozzászólások predikciók is jöhetnek! :))) Aki arra szavaz hogy bármi módon Trump és EU megegyezik és elmaradnak a védővámok nyomjon: FEL Aki arra szavaz hogy a védővámok kerülnek bevezetésre az EU ellen az USA-ban nyomjon: LE
Vale: Ugyan én nem gyertyázok, meg vonalazok, de nekem is feltűnt a hirtelen, gigantikus forgalomnövekedés. Mivel régóta tartom, most még vettem is hozzá, Sőt. ma még vészek. Egyrészt fantasztikus osztalékot fizet, másrész value alapon iszonyúan alulértékelt és azt hiszem, itt egy momentum a vételre. Olybá tűnik, mintha valami nagy játékosok tudnának valamit.
Jövő héten jelent is. Egy biztos, megjön a volatilitás. Az ATR volatilitás indikátor lement nyár óta 1.7-ről 0.8 alá (napi mozgás dollárban), de már kunkorodik fel. A heti charton 2023 május óta nem volt ilyen alacsony a volatilitás, ennek hamarosan vége. :)
Eurós részvények vitasarok