Itt az augusztusi gap kezd közeledni. Ha igazi guru lennék, csak annyit írtam volna, kitölti a gap-et, aztán mindenki gondoljon arra, amelyikre akar, mindenképp igazam lesz :)
Ha letöri a 86-ot, akkor 73. Nézném folyamatosan, várnék hogy mi lesz. Pattannia meg kötelező, aztán lehet hogy 30 percre pattan, vagy 2 napra, és leomlik 46-ig, de azt a szintet (86) tiszteletben fogja tartani.
BAYN ha nem tölti be az első hetes gapet 2 héten belül, akkor baj van. Naposon még el a bull. 20 napos fölött. Még kellene támadni a 200 naposat megint.
XFAB dettó.Rudi de Winter vett 7.5 ért ,6 ért de most màr 4.90 ért is adjàk..Remélem az 5 megtartja. Persze lehet a negatív cash flow miatt ütik,vagy kerülik.
Szerintem kötelező pattannia a covid-mélypontról. Másrészt meg már a csapból is az folyik, hogy végük van, és minden rossz. Ez lehet market sentiment mélypont, ami technikai mélypont is.
Sajnos a bennfentesek néha olyan hülyék, mint a ..., illetve sokszor morális támaszként, cég melletti kiállásként vásárolnak látványosan (Polytec-et is így vettem). Meg bizonyos cégeknél akármi van, vesznek.Pl. SMA Solar, most is vett Reinert Jürgen, de ő 100-nál is vett.
Eurós részvények vitasarok