Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A munkásosztály issza:DD Nem baszki komolyan sosem értettem. Eleve max 2 megy, utána felfúj, ha nem iszok mellé rövidet. Vannak jó sörök, és nem kell mocsárlápi kézműves legyen, ipariban is van, de valahogy nem lettem függő. Bor hamarabb az én jelem a felnőtt oviban, meg pl örmény brandy, nyilván saját palesz se rossz. De ezek is csak fejben dugások, mert 6 napot minyimum kocsiban ülök reggel és este is.
Egy elso világháborús viccet olvastam valahol, az jutott eszembe a pesszimizmusrol Zsidó gyerek fél amikor kitor a világháború, apja nyugtatja Nézd fiam, vagy lesz háború, vagy nem. Ha nem lesz, nincs baj Ha lesz háború vagy elvisznek katonának vagy nem. Ha nem nincs baj. Ha elvisznek vagy mész a frontra vagy nem. Ha nem nincs baj. Ha visznek vagy meghalsz vagy nem. Ha nem nincs baj. Ha meghalsz vagy szentelt földbe temetnek vgy nem. Ha igen nincs baj. Ha nem… de hát olyat már csak nem tesz velünk a teremtő!!! Szóval vagy lesz karácsonyra 464 vagy nem. Ha nem nincs baj. Ha lesz, akkor vagy lesz év végére 480 vgy nem. Ha nem nincs baj. …… Vagy fogják söpörni az utcán a forintot vagy nem. Ha nem akkor nincs baj. Ha söprik vagy lesz euronk vagy nem. Ha lesz nincs baj. Ha nem lesz…. Akkor azért magunkra vessunk, de tényleg!
Na vége van a nagy hazudozásnak, a hitelminősítők is ébredeznek már... eljutott az infó náluk is.. Mi lesz ha majd rájönnek mindenre.. szépen lassan elsüllyedünk a mocsárban jön a bóvli ha nem váltják le ezeket..
Jar Jar Binkset ideznem ha megengeded. 'Kinn vízben szörny. Benn hajóban víz. Süllyedezünk. Nincs energia. Mi lesz itten ha maj' baj lesz, ha most nincsen?!'
Nincs gondom vele. Igazából semmi. Gyurcsány még másfelet sem adott volna, szóval minden gömbölyű. Azt meg nem gondoltad, hogy majd itt megmondom neked a karácsonyi árfolyamot,te lekereskeded, aztán egy sörre sem hívsz meg a nyerőből.
Ha fitch ilyet mer lépni, egyszerűen hadat üzenünk a székházának. Nemkéne! Trumpuram majd odaszól, ha kell. Leander of europe elintézi, van egy terve bízzunk benne, sikerülni fog. Eddig is hogy bejött neki minden!
Na végre baszki, már majdnem elfelejtettem kérni. Na csak megérte noszogatni téged, megy ez. Most jöhet a karácsonyi eurhuf forecast:D De ne dec23-án este, akkor én is megmondom 80% valószínűséggel. Pmáp: nem is lehet már kapni:) csak fű alatt, jegyre! De most komolyan mi a gondod vele, nekem másfeles prémiumos van, teljesen jó, bár pemáp jó versenyló, nagyot megy a hajrában.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)