Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A magyar igazságsz... akarom mondani jogszolgáltatásban :D ne viccelj már.. rugalmassabb az egész mint a poltikusok takony gerince... gazdagokra semmi se vonatkozik, de aki nem haver az mehet sittre gond nélkül.. rendőrök ugyanez pepitában...
Amikor ment itt a vekenges,hogy mekkora szupersztar a forint,mert 386,mar tudhato volt a magasabb aljak miatt,h ido kerdese a sorsa... Volt masfel ev korrekcio,akinek volt esze,a megfelelo helyen vett,nem keveset. Most jon az az idoszak,amikor a beragadt forintosok nyavajgasa fog kovetkezni,meg hogy szar az allampapir. Ez is csak ido kerdese. Aztan 26tol meglatjuk,mi lesz,de en azt a terveim szerint mar csak tavolrol nezem. Sok sikert mindenkinek,aki marad.
Bankban Tagesgelden kapsz 1,5-2% ot úgy hogy negyedévenkénti kamatfizetés van utána. Vagy revon megtakarítási csomagonként már % al, aszem valami 2,8% az ingyenes....
Én akkor már nem banyelkát vennék, hanem mondjuk megvenneém Bali-t EUR-ból szőröstűl bőröstül :). Megjél már nagyot álmodni. Ha beleírod a házasságiba, hogy márpediga HUFEUR 5000 . (minden jó magyar Ft 5000€-t ér) akkor pár millábló megveszed a fél világod ;)
Hát igen az ilyen unortodox helyzetekben vannak érdekes dolgok amikkel az ember alapból nem számol lásd pl arbitrázs is 100 évente van egyszer ilyen mint amit a jegybank dobott.
Ott kapsz rá kb négy százalék alatti eurokamatot, kincstárban dkj-nyi kamatot, bankban meg kb meleg kézfigást. Neked kell eldöntened a kockázatokkal együtt. Meg diverzifikálni ha akkora összeg. Tgyanítom más nem fogja tudni megmondani. Már bocs, nem engem kérdeztél.
Nem türelmesnek kell lenni szerintem hanem elfelejteni a csipába a forintban számolást, tervezést. Mi értelme? Bakker, kb a bitcoin/dollár stabilabb! Aztán jön az ingatlan árrakétázás, hühú! Mondjuk forintromlás alatt rakétázik, de akkor is!annál már csak az 5-4-3 százalékos firintkamat a menőbb. Hogy nem lehet elszakadni a nominális gondolkozástöl nem értem. Euban. Gazdasági főrumon. Van bármi konkrét jelentése ha azt mondom hogy két év mulva szerintem ezer forint lesz a kincskereső kisködmön ára ha nem teszem hozzá hogy 300-350-400-500 as euroárfolyamon gondlom ezt? Szerintem nem sok.
Sokszor elmondtam,h ketyeg az ora,turelmesnek kell lenni. 420nal majd ujragondoljuk. Addigra az mnb is bekeres szepen,az aranyon is,meg a devizatartalekon is. Nem butak a fiuk,csak kicsit szemetek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)