Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ez valósínűleg ugyanaz pepitában mint a magyar, az emberek nem fogyasztanak és nem invesztálnak --> összezuhan az import. Exportálni viszont próbál 1000 el, hogy legyen GDP, és ÁFA bevétel....
Kicsit arnyalnam: szvsz nem lebukott, hanem a jenkik peldat statualtak, mondvan, van meg sok ilyen a listan. Egyfajta figyelmeztetes, tudjuk csak nem mondtuk. Eddig.
M2 Money supply Hungary ATH. Biztos nem azért mert pénzt nyomtatnak :D. És annak meg tudjuk általában mi az eredménye... Főleg az túlköltekező kormánnyal és egy eladósodott jegybankkal... "Vérszagra gyűl az éji vad te tetted ezt király!"
"Ilyenkor mindig vörös köd ereszkedik az agyamra, hogy az hogy van, hogy 24 év alatt tönkre tettek egy országot és soha senki nem volt felelősségre vonva..." --- Három olyan hely van, ahol senkit nem vonnak felelősségre a tetteiért: az óvoda, az elmegyógyintézet és a parlament.
Hernádi a múltkor már beszólt a kormánynak, most már, bár én nem vagyok multi barát, de a multikon lenne a sor. Egy vagy két hétre bezárnának, orbánt a saját híve dobnák ki a Karmelitából.
-Jó napot! Private Banking friss:-EURHUF napi: Még mindig semleges állapotban van
a görbéje.
Felül a 398,6-os természetes szint körül nagyon erős
ellenállás, míg alul a hosszú távú emelkedő trend
erős támaszt mutat.
Ez az enyhe szűkülés adhat némi támpontot a
kereskedésre nézve. 390,6-tól lefele lehet vételeket
keresni, míg felül a 398 körül lehet eladási
szituációkat látni.
Ellenállások: 398,6; 406,25; 414,06.
Támaszok: 390,6; 386,7; 382,8; 375
Ebből a 24-évből a fidesz kormányzott 16-évet... ez is 2/3-ad... A felelős ezért az elbaszott 24-évért, (na meg a többi ami még hátra van) ismét a 2/3-ad.....
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)