Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
És ebbe a magasan a legjobba bele tartozik hogy a jegybank nyereségét szinte az utolsó fillérig kiárolmtatta majd elvesztette közpénz jellegét ??? Komolyan ? Szerintem azért ezt lehetett volna jobban is csinálni... Hiába vissza kéne hozni, hogy a tolvajoknak levágják a kezét... félkarúak országa lennénk...
matolcsy egy gyakorlo elmebeteg es konkretan hulye. keringenek rola tortenetek meg a korai idokbol. apukaja tolta be az elso munkahelyere es ott kozrohely targya volt.
Matolcsy érzi a vesztét valószinű nem akar úgy eltünni,hogy mekkora kárt okozott igy próbál "szépiteni" a helyzetén. Nem egy szent . Marci majd felváltja és indulhat a túlfütött gazdaság.! A vége mi lesz elképzelni sem tudom.
Hónapos charton jelenleg fibo 38ra jött vissza ez a felkör. A csapda lehet az, hogy ez A-B-C szerkezet lesz. Akkor viszont forint erő,de elképzelni nem tudom, hogy mitől. Ennek a scenáriója akkor dől meg, hogyha fibo 61.8 főlé megyünk, az olyan 408-410 környéke.
Igen ez igaz. Mivel a lakosság "megszokta" hogy a Ft. gyengülésre itéltetett..Igy szabad az út lényegében. A választáson ez nem játszik szerepet sajnos ahogyan sok más sem! Ez van.
Most is egyre nő a deviza arány ... MVM is dollár bocsát ki. Ezek szerint ők nem tudják, hogy ebből még baj is lehet . A héten szerintem simán meglesz a 400...
Mnb okosan lépett? Ha az Mnb-ben valamennyire is értenének a feladatukhoz talán nem fordulna elő egy ilyen kiszámithatatlan valuta mozgás,méretes hiány.Szerintem.Bár a kiszámíthatatlanság valamennyire nem fedi a valóságot hiszen a gyengülés mondhatni állandó.Ahogyan a fizetésük is ilyen teljesitmény ellenére!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)