Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Minden köz és magán szolgáltatás ilyen sz@r, ahová a fidesz betette a lábát. Múltkor valaki leh*lyézett,mikor azt írtam,hogy minden levan rohadva, pedig levan.
Egyébként mennyire normális, hogy szinte hetente-kéthetente balfaszkodnak valamit it terén, és sokszor csak rosszabb lesz a "fejlesztés" után a kincstári felület? Ez pl mennyire amatőr, hogy eltűntek papírok kamatfizetés után? Elég lazán veszi a többség ezt.
Szép ez az európai-nato összefogás mámor, csak mivan, ha usa picit máshogy cselekszik pl Trump esetén. Ezenkívül a ruszkik tavaly elkezdtek termelni, egyetértek, nem írnám le őket már.
Nem fogom ezt veled megvitatni,mert nem vagyok szakértő. A véleményemet viszont továbbra is fenntartom, hogy marhaság, hogy Oroszország nem bírna el akár egy Romániával,akár egy Ukrajnával. Számos ok húzódik meg az oroszok "gyenge" katonai teljesítménye mögött, ezekről elég kevesen beszélnek elfogulatlanul. Továbbá azt a véleményemet is tartom, hogy nem szabad leírni a ruszkikat.
Szerinted kikre számíthatna Oroszország és kikre a NATO, mint esetleges további szövetséges? (Mielőtt esetleg Kínára gondolnál, nézd meg mely országok Peking legnagyobb exportpiacai.)
Az egyik oszlop nato, a másik Oroszország. Csakhogy Oroszország sincs egyedül. Nem szabad leírni a ruszkikat, sok hozzáértőt olvasok,hallgatok nem állnak ők olyan szarul, mint azt a mi oldalunkon sokan szeretnék.
"Csak eljatszva a kegrosszabb verzioval...ha a Nato osszecsap a ruszkikkal,az allampapirokat a kormany einstandolhatja?" --- Egy NATO-orosz háború esetén? Sokan még egy hétvégi MÁK karbantartás alatt is ettől tartanak. :)
"Az Osztrák–Magyar Monarchia1868-ban és 1916-ban, majd a király nélküli alkotmányos magyar királyság 1932-ben és 1941-ben került újra államcsődbe. A dátumok láthatóan nagy háborúkhoz és nemzetközi nagy gazdasági válságokhoz köthetők.[1]" Wikipédia
Érzésre a ruszkik Romániát nem tudnák lenyomni, nemhogy a NATO-t. Két éve semmire se jutnak Ukrajnában, csak szénné égették a korábbi imázsukat. Alsó hangon a fele vas odalett. Nem tudom, miért erőlteti sajtó ezt a narratívát. Gondolom azért hogy fenntartsák a támogatottságot a szavazók körében. Racionálisa semmi. Nem véletlenül hozza fel újra és újra Putin a béke lehetőséget. Bőven jó lenne már neki pár megyét megtartani és otthon győzelmet ünnepelni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)