Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Na,dehat pont ezert kerdeztem,h akkor ha a kvota felett h az istenbe kell 7xx fizetni,mikozben 1/10re esett a gaz ara. Meg jelleggorbe,meg a tobbi baromsag,amire az ugyintezo megrantja a vallat,h o sem erti,ha bemesz reklamalni.
Törölt felhasználó2024. 01. 08. 19:27
Gáz téma. Ugye KSH szoftverfrissítés után egyre jobban teljesít, a gáz ára is csökkentette az inflát. Vagyis nem az ára, mert az fix, hanem a lakosság kevesebbet fogyaszt, emiatt az átlagár kevesebb. Nem vagyok egyedüli eset, ahol a limit alatti átalányt önhatalmúlag feljebb húzták, hogy legyen 7x ár is a számlán. Holnap talán lesz időm megkérdezni őket.
Tovabb gyalazkodsz. Hidd el,h itt mindenki tisztaban van vele,tobbek kozott en is,h mi hat a kulker egyenlegre. Aki nem,az jol lathatoan megkerdezi. Az,h az ironiat nem ertetted,miutan meg is magyaraztam,az ugy gondolom,h nem az en ostobasagom,hanem a tied,de gondoltam hatha leesik a 20 filler. Az /i jeloles ugyanis ezt jelenti. Az volt Putyin reszerol a mondas,h 1/5 aron kapjuk a gazt,amikor a sajtotajekoztato volt. Es ez volt a kormanyduma is sokaig,ami aztan lefinomult arra,mikor mar jottek a szamok,es nyilvanvalo volt,h hat ez azert nem igaz ebben a formaban,lasd a cikk,amit nyilvan olvastam mashol,mas formaban is.
https://pcdn.hu/articles/images-o/k/u/l/kulker12havigordulo240104-648415.png A grafikon hatalmas V betüjét a változó gázárak okozták, ez a szerződés ismerete nélkül is evidens. Tehát a gáz, és olaj piaci ára hatással van a külkeregyenlegre, ami pedig a forintra. Ma szépen esett az olaj is, gáz is, dollár is. Csak ennyit akartam közölni délután, de egyes életlen késeknek mindenbe bele kell kötnie, és parttalan vitát generálnia... https://tradingeconomics.com/commodities
Ah,ez fájt. Szóval szemetkedsz,meg beszolsz,pedig tisztelettel kértem valamit,ami valami tényszerű lenne. Szakmai fórumban vagy öcsém, cserelgeted a nickjeidet,mint más a gatyajat,beszologatsz,hogy micsoda fórum ez,meg mások mit gondolnak itt az emberekrol,de közben ide irogatsz,99 százalékban. Kerülj is el,ha kérhetem.
Megnezem,nem vagyok gep elott. Ha kamatcsokkentesek jonnek,az papiron fel,ha kotvenyhozamok esnek,az szinten. Aztan a riskek megint mas kategoriak,ha beutnek. Eso olaj,gaz,infla szinten jo neki. De technikailag most nem latom.
Azert el ne sird magad. Te mondod,h titkos a szerzodes,de a gaztozsde arahoz van kotve. Mondom,ok,akkor ha titkos,te honnan tudod? (Logikus okfejtes). Illetve erre alapozva,ha tudod,tehat bennfenntes vagy,megkerdeztem,h akkor ha a tozsdei arhoz van kotve,ami ugye a 10edere esett vissza,miota megkotottuk a szuperelonyos szerzodest a ruszkikkal (ami titkos,erted,ugye?),akkor mi indokolja a 7x tularazast egy bizonyos kvota felett? Mert gondoltam,ha tobbet tudsz egy atlagembernek,akkor bizonyara ezt a kerdest is megvalaszolod,mert nagyon erdekelne. Dehat akkor ne haragudj ( csak nehogy a nagy emberek,akik titokban olvassak a forumot,de mar nem irnak ide,fogjak a fejuket a szovegertelmezesedtol). A tegnapi euros tema nem fekudte meg a gyomromat,mit gyanusitgatsz,meg szemetkedsz? /i (azaz ironia) Ma tettem kozze a varakozasaimat,ami forint long,tehat meg orulhetnel is neki...de neked semmi sem jo.
Miért lennék bennfentes? Ma annyi történt, hogy megjegyeztem esnek az energiahordozó árak, ami erősítheti a forintot. Erre gúnyosan ironizálsz, bennfentesnek állítasz be, szemétkedsz. Nem tehetek róla, hogy a tegnapi eurós téma megfeküdte a gyomrodat, de leszállhatnál rólam, mivel egy oldalon állunk!
Csak előleg érkezett kettő, egyébként ezekre már rég be lettek nyújtva a számlák. Most egy ideig nem jön semmi, és a szupermérföldekből továbbra is 24-et nem teljesítettünk. (4-et igen:) Bármikor befagyaszthatják a továbbiakban, ha nem történik változás (korrupció elleni védelem, igazságügy, gyermekvédelem stb.)
Lehet h nem kellett volna fideszes kadereket tenni az egyetemek fole,alapitvanyoknak alcazva,h a beeso kutatasra szant penzeket jol lenyuljak. Hat ilyen egyszeru ez,Tibor.
Az ironia szora keress majd ra a biztonsag kedveert. Amugy meg ha titkos a szerzodes,akkor kothetik valojaban a Hold keringesi sebessegehez is,te azt nem fogod megtudni,hiszen ezert titkos. Amugy meg van arra magyarazat,h a tulfogyasztas al tovabbra is brutal a felar,mikozben a gaz ara 10edere esett vissza? Vagy ezt hagyjuk a fenebe? Gondoltam megkerdezlek teged,mint bennfenntest.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)