Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
eur usd 4h rsi: 71 az újabb hullámok kb. erről a szintről indultak. sokmindenbe lehet kapaszkodni, aztán lehet "befosás" lesz a vége ( a pozimnál) Maradtam poziban.
eur huf 1h : az alsó sáv kezd emelkedni (4h-n hasonló) https://kephost.net/p/MTAwNjkwOA.png nincs meg a sáv-szimmetria, holnap kiderül a folytatás valószínűleg.
S&P rakéta, dax napos kalapács usa 10y lejött 5.02-ről 4.86-ra. Ha 381,5-et vesszük a napi indulásnak, és nem az investing 382.0-ját, akkor "doji" gyertya a mai (eddig), nem piros gyertya. Holnap kamatdöntés, várom!
Kegyetlenül 381.3-381.5 alá akar menni, m15-ön még egy fej váll is
látható. USD HUF 357 környéke is elég erős, továbbá MA50W 357.73 Ma is megvolt a szokásos 1.2-es erősödés, remélem ennyivel megelészik mára a forint: (382.5>381.3) https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20231023/kuszobon-a-magyarorszagnak-szant-eu-s-penzek-feloldasa-cserebe-egyetlen-fontos-dologban-engedhet-a-kormany-647323 Ugyanakkor benne van a cikkben:Arról is írnak, hogy a források feloldása egyelőre
közel sem konszenzusos álláspont a tárgyalásban résztvevő uniós
képviselők részéről, sokan úgy látják, hogy Magyarország nem tett elég
reformot a jogállamiság kérdésében és hogy Ukrajna támogatása továbbra
is elégtelen. Közben a Szabad Európa arról írt: négy EP-pártcsoport magyar és nemzetközi jogászok bevonásával elemzést
készített, melynek lényege, hogy szerintük elégtelenek a magyar
igazságszolgáltatási reformok és nem szabad feloldani a magyar források
befagyasztását.
Napos boli tető 1.0635 De van úgy, hogy tolja, és csak utána zakó Vagy pici korrekció és tovább fel. Majd kiderül. eur HUF egyelőre nem tud vele menni.csak az usd HUF.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)