Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerintem a szokásos, hogy előtte és közvetlen a kamat döntés utána is kicsit istápolják aztán holnapról meg mehet ki merre lát, nincs itt semmi látnivaló biznis ász juzsál.
Szerintem nem. Csak nem mindegy, hogy az USA nyitásnak 392-vel vagy 388-cal futunk neki. Valamennyire kontroll alatt kell tartani a folyamatokat. Nah nem azért, mert okosak vagyunk, csak már végképp nem fér bele további 1000 milliárdokat elégetni a kisebb / nagyobb hibák miatt. Vagy inkább úgy mondom legyen inkább 50-100 Mrd ma, mint holnap tripla ennyi. Kikupálódott az MNB nah. Még mindig egy általános 5.-es szint, de nagyságrendekkel jobb, mint amit Matolcsy Stop Gyuri bá kifőzött.
Varga KISZ titkár örül a stabilitásnak. Ki a bánat is gyengítette a forintot 2010 óta 270 környékéről 434-ig, így meglopva a forintos megtakarítókat?! Biztos a Gyúúúrcsány meg a Soros és a háború meg a szankciók.
Bármilyen cég, szervezet vagy osztály ha szembesül valamilyen megoldandó feladattal, akkor az első lépés, hogy mit kommunikálunk kifelé. Ha még nem tudjuk az is egy válasz, hogy "dolgozunk rajta, hamarosan jelentkezünk". Ez az alap, ha aktuálisan fingod sincs, hogy hogy fogod megoldani, akkor is egyfajta pozitív EGYSÉGES képet kommunikálsz kifelé, hogy a stakeholder-ek megnyugodjanak es legalább a kompetencia látszata fennmaradjon. Nah a kormány ezt az első lépést nem tudja megugrani. Ők az MNB vel karöltve reaktív üzemmódban vannak régóta. Ah szakad a forint? Vegyél bele! Nem elég? Emelj kamatot, legyen kötelező magyar papírt venni! Stb, stb. "Nekem mindegy mi, csak ne ma omoljon össze! "
most olvasom
Stabilabb forint: jó az irány
Mindig
tiszteletben tartottam a jegybank függetlenségét, az MNB elsődleges
feladata az árstabilitás kialakítása, ez a stabilitás az utóbbi
hónapokban a forint árfolyamában is megjelent, ez szerintem jó irány -
hangsúlyozza a pénzügyminiszter. hát ikszdé
Beszélt Varga. Ez úgy megnyugtatta a a befektetőket,hogy ilyenkor a Mnb. vásárol egy kicsit! Egyébként minden megszoláláskor,kamatcsökkentéskor ezt játsszák. Pár ezer milliárd ide vagy oda mit számit.
Pontosan ez a baj. Akinek nincs 3-4 gyereke, az nem kap a mezes bodonbol, sot az o adojabol fizetik a komcsik amokfutasat. Egyszer szeretnek egy partot latni, aki kiall es elmondja, hogy ez igazsagtalan, kirekeszto. Nem csak a melegek megkulonbozteteseert kell harcolni. Ez is az
Irónia ON Bocsáss meg, de ebből én semmit nem láttam akkor hol élhetek panasszal ? Fiatal házas, gyerektelen , még a hitelem is rendesen fizetem.. Engem senki nem akar megmenteni ?? Irónia OFF.
FO$rint ismét mAgAsAn a legsz@rabb! alapkamat/ egynapos kamat hortobágyi csüngőhasú 391.503 +1.323 +0.34% 13% 14% zöldasú/eur 0.9452 +0.0012 +0.13% román lej 4.9690 -0.0001 0.00% 7% zlotyi 4.6093 +0.0033 +0.07% 6% cseh korona 24.3811 +0.0306 +0.13% 7% szerb dínár 117.305 +0.020 +0.02% 5,75% ha jót találtam A lényeg, hogy van mire büszlének lenni!!!! Ha akkor amikor jöttek az eu-pénzek a gyenge FO$rint volt a jó, hogy több FO$egységet égethessünk el, akkor, ha nem jönnek az EU pénzek,nem az erős FO$rint lenne jó, hogy minél több eurót kapjunk a FO$rintunkért???? Hajrá paritás eurhuf!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)