Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A hirtelen,gyors nagy mértékű forint gyengülések azt mutatják, hogy rengeteg a forrópénz ami forint erősödésre játszik. Azért ilyen nagyok a kontrák egy-egy eseményre válaszul.
nekem ez úgy sem, mintha erősödni akarna. Ha ez az erősödés, akkor mi a 10 FO$egységes zöld gyertya? vajon miért ez a különbség???? 375.510
-0.050
-0.01% csak nehogy össze vissza fo$$a magát a nagy erőlködésében betyár tallérunk!!
A forint önmagához és a kormány által elvárthoz már elég erős. Most a stabilitása a kérdés. Én év elején azt mondtam,hogy 350-360-nál lehet ez a pont,de a jegybank múlt heti tesztje alapján, úgy látszik inkább 370-nél.
Kimegy a KÖJÁL (vagy NÉHIB vagy mi) a kínai büfébe. Látják, hogy a pult koszos. Hátramennek a konyhába, ahol patkányok és csótányok szaladgálnak. A hűtő nem hűt és rothadó hús szaga árad belőle. A polcokon centi vastagon áll az egérszar. A hatóság közli, hogy a helyet azonnal be kell zárni és ad egy 8 oldalos listát azokról a szabályokról, amiket az üzlet megszegett és ad rá 15 napot, hogy ezeket hiánytalanul orvosolják. A büfés nem csinál semmit, majd a 15. napon nedves ronggyal áttörli a pultot, majd szól a hivatalnak, hogy ő teljesítette, amit kértek, kéri vissza az engedélyét. Na itt tartunk most.
Nem kaptak semmit sem... És ahogy vizsgálják a többi "megvalósult" EU-s projektet nem is nagyon lesz. Gondolom Hadházy amit talál, küldi a bizottságnak... Azok a csodálatos projektek...
https://twitter.com/dreynders "Constructive meeting with Minister @JuditVarga_EU to take stock of the reforms on judicial independence in #Hungary Technical discussions between Hungary & EU services have progressed well. Further internal steps will follow for the Commission to analyse the progress made." Hol van ebben részleges megállapodás??? meeting... - találkozó... discussions... - megbeszélés... analyse... - megvizsgál, elemez... Majd, ha aláírták. Akkor lesz megállapodás... Csúsztatás megint... Eddig is megmondták mit kell csinálni... Elég egyértelműen... Nem akarnak csinálni semmit, megy az időhúzás ennyi... Nem lesz itt semmi... A jelenlegi vészhelyzetben 2 éjszaka alatt rendbe tudnák rakna, ha lenne akarat...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)