Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ez az egész kormány olyan, mint egy rémálom: amit csak tud szétdúl. Az amerikai kettős adóztatás elvesztése (egy végül értelmetlen ellenállás miatt) külön kinyitotta a bicskát a zsebemben. Igazából annyi bosszúságot és ideget okozott nekem ez a banda, hogy nem tudok nekik semmi jót kívánni és marhára nem hiszem el, hogy az ország érdekében cselekszenek.
" örülnék egy 400 as körnek hogy ott tujak EUR-HUF irányba váltani" Pitiáner pali vagy! Itt rontod a levegőt, nap mint nap, hogy szaros pénzed neked jó árfolyamon válthasd át.
megmondom őszintén eléggé földhöz ragadt vagyok, mindig gondolok rá igen hogy na kéne váltani most jo magas, de aztán valahogy sose teszem. tökölök. :D más. kicsit off. nálunk a cégben tegnap szóltak(fröccsöntőipar,) nista tulora áprilistól, nincs tulora kifizetés, augusztusig ugy ahogy nagyon vékonyan megvagyunk meloval, utána nemtudja senki, környező cégeknél (schmalz) már kurzarbeitok vannak külsösök elküldve. borul borul befele az égbolt.
Hát ha most bejelentenének valamit bankcsőd ügyben egyesek akik daytradeznek megmarnák magukat.. Az biztos.. Spekulation = cummantyu lenne azonnal.. és tövig.. Ki tudja megéri e ezeknek lennebb égetni a vagyont egy dézsával ennél.. Főleg hogy most mégnehezebb a csődök miatt is meg ugye hogy kapjuk a nagy lóbránert EU-tól megint hóvégére..
ui. mindegy mennyit utalok, mindegy hova, mindegy mikor, 7 eurót levon egy honapban egyszer,(sparkasse) otp nél van 4 különbözö tétel plusz az utalási dijat is megemelték, megfogom szüntetni hamarosan azt a számlát ugy érzem.
csak szólok aki tegnap 387,435ről beshortolta az tö b, mint 7 FO$rint plusszban van az 1000 lotnál 700 000 000 nyerő, ha nem rontottam el.1 nap alatt!!! Van erősebb, jobb ország??? Ki hun keres ennyit? seHUN senki, csak itt a hozzáértők. kŐsziközZi!4!!!44!!! az 8 órás munkanapnál de legyen 2 nap 16ó azaz 43 750 000 órabér. csaXólok gondoltam! ennyit is kereshetünk itthun, ennyit még lülő sem keres, de hát nem is csoda, hisz vagyunk páran akik okosabbak vagyunk nála!! Tanút volna, többre vitte vóna. Tanuljon, majd kereshet többet is! képezze magát.
Nekem így megint hó végén jön az idő, hogy váltsak. a jövő hét végéig még örülnék egy 400 as körnek hogy ott tujak EUR-HUF irányba váltani, de nem dőlök a kardomba ha itt sikerül, csak lejebb ne :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)