Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
akkor minden rendben van? Amikor kanyarban előztünk és az elmúlt 100 év legsikeresebb 10 évét éltük sikerült 265 ről 400ig eljutni. Szerinted magára talált a gazdaság? és elkezdett jól teljesíteni? PAVANCSOLJ KÉVLEK! 2010.04 óta 265,310 ről FO$rint + 39,39% 374 úgy látom van ok örömre, hiszen elsők vagyunk pozitívban! zlotyi +19,59% 317 román lej +19,33% 316 szerb dínár +17,96% 312 cseh korona -8,59% 242 Ha gazdaság tudta volna tartani az iramot az adott régiós országokéval, az adott sorban láthatod, hogy mennyi lenne 1 euró. Valószínű az infláció sem lenne ekkora.... de hát valaki így megy előre... SIKERrR! https://imgur.com/a/pb1sxOB
Nektek mi az a szint, ahol már szívesen vásárolnátok EUR-t nagyobb tételben? Én szerencsére most egy ideig kivártam, de nem tudom mikor lehet egy olyan pont ami alá már nem igen tud menni.
A general public a legjobb kontraindikátor. Itt is így van a fórumon, amikor a leghangosabb a pesszimizmus, akkor kell venni, amikor a legnagyobb a boldogság, akkor kiszállni.
A 370 nagyon erős támasz. Most, hogy mondod - eddig nem vettem eurót, de ha teszteli és el tud indulni felfelé - a második hullámra beszállok. A magas kamatokat nem akarják sokáig tartani.
375 alatt vagyunk. Mondtam én, hogy sima ügy a 370. Inkább a kérdés, hogy mikor érjük el a 350 körüli szintet. Ebben a hónapban meglesz. Gézu, statisztikát kérünk!
Marinéni és Gézabácsi azt sem tudja mit kell csinálni, na ők pont nem vásároltak semmit sem 420-on. Kérdezzük már meg a létminimum környékén tengődőket, meg a megtakarítással nem rendelkezőket, mennyi eurót is vásároltak ősszel. Aki vásárolt, a döntő többségüknek biztos van még feles megtakarítása, hogyha akarnak, akkor tudnak még rá venni.
várják a tavaszt meg a vevöket , de nem jönnek . lesz aki kivár mert nem sürgös neki .vannak olyan kényszerhelyztek , hogy el kell adni , és a vevök diktálnak . 16 % most van nem örökre . 10+ % - os engedmények , vannak ,ingatlanos oldalon nem biztos hogy így hirdetik
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)