Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
ingatlant, vagy akármit! Konkrétan 2 év alatt most összehozok 1 kisebb lakás árát itt nálunk. No problemo ;) legalább a 8 évesemnek meg lesz az első lakása ;)
sajnos most nincs, és ezt be kell látni! ha csökkenni kezdenek a kamatok akkor érdemes lehet kiugrani és venni rv-t vagy ingatlant esetleg. Addig hangyamód és puskapor szárazon ;)
hát a pozid ua itt is, mint ott. ellenben teljesen osztom azt, hogy minden havi álompapír kamattal közelebb van az ember az ingatlanhoz amit szeretne, sőt az álompapír konkrétan kitermel még egy kéglit, vagy kettőt.
nekem is, de ezeket a fizetett ner trollok meg ilyeneket nem is értem honnan veszik lol! 100 éve itt vagyok a fórumon és az ingatlan topikban sokáig írtam, csak már nem bírtam elviselni a bődület nagy butaságot ami itt ment, rendes ideges lettem tőle! Igazam is lett, de legalább Gézu már belátta az imént!
Milyen idotavra? En egy evet feltetelezek. Ugyanebbeb a helyzetben voltam. Ingatlant most nem mert az eladok meg kitartjak az arat, az arak nem fognak mar jekentoset novekedni a kovetkezi egy evben es a berletbol kaphato hozam nehany % + a macerra es kockazat... Eur valoszinuleg eroaodni fog, de nem annyit, hogy 16%-os allampapirt tulszarnyalja. Az allampapir pedig egy biztos 16% hozam. Emiatt talan most ez egy biztos es elorelathatolag legmagasabb hozam. Egeszen biztosan gondolkodnak masok is ilyen egyszeruen:)
elmondom neked, akinek cash van az most bukik, teljesen mind1, hogy németországban él, vagy hol, mindenki bukik most. De az inflát is lehet sokféleképpen nézni, az élelmiszer drágult a legjobban, viszont az ingatlan pl megy le vagy stagnál, szóval most több ingatlant tudok venni , de több otp részvényt tudok venni pl, több eur-t pl mint tavaly ilyenkor! Az infláció nem csak a kenyér áráról szól ;)
és kamatos kamattyal a valós infláció 1/3át hozta a csudijó befektetés? MásHUN is van infláció!!!! Csak a mérték nem ugyanaz, de mit számít... https://imgur.com/a/jXH4eIq
jújjj! mondjuk most már tényleg kemény 434 -375, jó 60 ft erősödés! erős ez a 18% na, mint már mondtam 100X. Tegnap Virág elvtárs héja volt, és a szektavezér is kiadta a feladatot, szóval most nem állnék shortba nagyon sok pénzzel :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)