Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerintem ha az árakat nézed, illetve a jelenlegi kamatokat akkor még most is túlértékelt. Mindjárt mondják rám, hogy wishfullthinking, de ha megnézed a keresetek arányát, a költéseket, a lakhatási költségeket (itt pl pont hogy vissza van folytva szerintem, mert mindennek az ára elszállt, de a lakhatás nem tudott tartani vele) így a Ft értékén mint olyan zuhant nagyot, ez jelenleg szerintem még nem látszik az árfolyamon. MÉG.
Törölt felhasználó2023. 02. 23. 10:04
2010-2023 története... ----------------------- HUF infláció 57% évi 4,7% EUR infláció 31% évi 2,6% ---- EUR árfolyam 2010>> 275 HUF átlagban (262-290) EUR árfolyam 2023-ban>> 392 HUF eddig átlagban (379-403) A trend csökkenő, jelenleg 381 HUF ... 370 ? ----- Infláció különbség 26% évi 2,1% Árfolyam különbség 42% évi 3,4% . Leértékelődés 16% évi 1,3% csak. . GDP növekedés 48% évi 4% ----------------------- Mennyinek kéne lenni az árfolyamnak? Biztos, hogy igaz "a Forint extrém leértékelése zajlott a fidesz alatt" mondás?
https://444.hu/2023/02/22/orban-elmondta-a-frakcioulesen-kiket-tart-ellenfelnek Mindenki ellenfél, értsd ellenség. Kivéve Moszkva persze. Ej, de szép is volt amikor keletről ömlött az olcsó olaj / gáz, nyugatról meg az EUs zseton. Nah ott működött csak igazán a komminsta / populista gépezet. Nosztalgiával tekintenek vissza. Minél később engedik el azt a modelt, annál jobban fog fájni. Nem nekik persze. Az a fő bajom, hogy minden egy lapra lett feltéve és lejött egy szar river card. Rajtunk a kör vagy mutatunk egy total air-t vagy allin és hátha dob a nyugat.
érdekesség: az rsi (jelenleg (36,33/381nél) hetiben 2021.05 hóban járt hasonló mélységekben (33,3/345 ös árfolyamnál), ami, ha jól emlékszem akkor gyengének minősült és fájt az is az mnb nek, de most nagy királyok a 381 el.... előtte 2019.03 hóban (31,15/314es árfolyamnál) és azóta átlag kb 55 alatt nem igen tartózkodott.... A különbség, hogy akkoriban még jöttek az Eus pénzek és egész Európa a hátunkat nézte és az elmúlt 100 év legsikeresebb 10 évét éltük! https://imgur.com/a/bhydCyv
@EURHUF_goes_to_haven Havonta valtasz. Én is, a másik irányba. Ha van wise-od akkor középárfolyamon válthatunk! Ha érdekel, kiírom valahová a mail-emet. Mondjuk nagyon nem hiányzik, hogy 18 éves fruskák csöcsös képekkel bombázzak..
Humoreszkálhatsz ezen, de a Börzsöny aranya felemeli királyságunk és könyörögni fognak a forintért. A Széles-féle energiacella pedig megteremti az alapot a munka alapú társadalom energiaigényéhez.
230...380.. nem hagynátok már békén a áramot ? még a végén Lölö rétesz arra is egy rendszer-használatit díjjat és ahányszo leírod annyiszor 100Ft.... :D Felőlem maradhat az oldalazás úgy is kimegy felül a csatornán, ha csak oldalaz kellő ideig onnan meg irány fel! (saccra március 13 körül)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)