Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Van aki sokkal ügyesebb nálunk. Szíjjártó Petike már 2014 előtt is évente milliókkal többet tudott félretenni mint amennyit keresett. Irigylésre méltó "csodálatos" emberek ezek, akik szorgos kitartó munkával összespórolták a nyugdíjra valót.
Nem, en is utalom oket mint mar tobbszor elmondtam. Csak megprobalok addig is penzt keresni es tenni ellene. Nem sirok egesz nap a forumon. A kormany egy xardarab igen, de remeljuk eltunnek egyszer. Semmi nem tart orokke..
még nem, de rajta vagyok!!! addig is mondjad csak miért is ennyire jó magyarnak lenni ??? mert folyamatosan lopják a zsebedből a leadózottat? mert nem tudsz évente annyit félretenni, mint amennyivel nőnek az árak??? Neked tetszik ez ami itt megy??? csak tönkREKKÚÚÚÚÚRJJJÁKKKK AZ ORSZÁGOT TE MEG NYALOD A VAL@GUKAT ÉS TAPSOLSZ NEKIK B+ https://www.youtube.com/watch?v=vP-a9g_Yrn8
azért mennyire jól működik az mnb csuda eszköze a 18% os egynapos kamat, NEEEMMM? 434 ről mindjárt milyen szépen visszahúzta!! meddig is??? Nagy ereje nincs! úgy látszik ez az eszköz is elhasználódott, tönkrement, hatástalan lett!! Nincs még valami eszköz abban a kalapban? fo$ 410.755 +5.135 +1.27% zlotyi 4.6994 -0.0011 -0.02% kuna 7.5433 +0.0046 +0.06% korona 24.3610 +0.0180 +0.07% bolgár leva 1.9558 +0.0006 +0.03% román lej 4.9362 +0.0080 +0.16% a NAGY AFROAMERIKAI LÓ ÁMBRÁSCET HÚZZA EZEKET A GECIKET A TÚRÓS F@SZÁRA!! CSUDA ITT AZ ÉLET, DE KIJELENTHETEM, HOGY NEM SZŰZMÁRIA SZÍVCSAKRÁJA KICSINY ORSZÁGUNK, HANEM A VILÁG VÉGBELE!!!
Én sem, mert crypto guru vagyok, 30ezernél azt mondtam, az aranynak leáldozott, coin a jövő. LOL Utána a következő esést is megvettem, Béláim, lool, ameddig Ti beültettétek 450nél eurt venni a népet. Waaa madarak, le van kötve és kamatozik a kripto nem gond, és amúgy közben beálltam shortba 16,5król 16,45ig, mert a vak is látta. Ja és valami random üvegvisszaváltós mondat, amit sosem értek.
Tudni erdemes h batta orosz olajat tud finomitani. Legutobb 1-2 nap leallas hozta a kis benyakutak fefuggeszteset. Ki lehet talani egy het vagy tobb mire lesz kepes
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)