Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
De mi az euban vagyunk es barmikor vehetsz ingatlant barhol, illetve masnap mat dolgozhatsz, vallalkozast nyithatsz. Hidd el, mar lassan elindult a penzkimentes. Ki akarna ingatlant dragan egy osszeomlott orszagban?
hasomló volt a hozzáállásod 400 alatt a FO$rinthoz és 38at vártad... vagy csak azt mondták, hogy ilyeneket kell írnod, mert ezért kapod a fizut... (az előző hozzászólásomhoz még: ha ennyi lovéd lenne, nem itt tosznád a napjaidat...)
mindenki magából indul ki... Persze, hogy jól keresel, mert vannak napok, amikor több karakterért több fizetés jár ugye?? Mennyit adnak per leütés?? mi alapján fizetnek?? Hihető amúgy, hogy valaki akinek vagyonának csak 1 része a 100 milkó kp és FO$rintban ülve is keres még a FO$rintromláson, az itt tolja a propagandát ;)
attól azért még messze vagyunk. Nem mondom hogy nem lehet, de még nagyon nem vagyunk ott. A külömbség, hogy a törökök kamatot vágnak itt meg komoly kamat emelések vannak.. 2 külön dolog ez...
Az ingatlan is kuka. Ha itt elszabadul a pokol, az emberek viszik ki apenzuket. Mar most megindult egy kifele aramlas. Ha eserleg beindul a buli nem fognak venni az emberek 80 millios panelt, ha tengerpartiwhazat vehetsz ugyanennyiert. Szoval menekules lesz, de mondom mar lassan erezni a penzkiaramlast
felfelé is láttatok ilyen tohonya akadozó ellenállásos tempót? emlékeim szerint úgy haladtunk felfelé, mint szamurájkard a híg FO$on... lefelé már minden betonfal?? ha 100 milkóm lenne, nem örülnék, ha kevdesebbet érne ma, mint 3 héttel ezelőtt.... "Ahhoz tehát, hogy a forint további erősödéséről lehessen egyáltalán beszélni, az kell, hogy ezt a 416-os régiót meggyőzően letörje. Alatta a 410-es szint mutatkozik a következő fontosabb támasznak az EURHUF-ban és ha azon is sikerülne átjutnia lefelé, akkor a most 402 körül tartó emelkedő " https://www.portfolio.hu/deviza/20221017/mi-lesz-most-a-forinttal-az-mnb-rendkivuli-kamatemelese-utan-573269
100 milkó kpban ülnék, mint te nem lennék olyan nyugodt ;) hacsak nem malopcsy apu nem nyomtatna mindig annyi egységnyi FO$t neked, amennyire szükséged van ;) Hatalmas nagy pénteki intézkedések és az utána következő napok... mint megszokott... sz@rt a FO$sal gyúrhatjuk, gyurmázhatjuk, formálhatunk belőle jegybankelnököt, mini szterelnö kúr-at (bár ahhoz jóval nagyobb rakás kell) attól az még alapanyagában nem változik... a sz@r az sz@r marad FO$ 419.060
+1.840
+0.44% 11szeres a gyengülésünk a bolgár levához képet 1100% felett észre sem veszed... bgn 1.9556+0.0007(+0.04% ron 4.9375+0.0082(+0.17% czk 24.5955+0.0135(+0.05%)
hű de érdekes! iszonyatosan megdrágították a shortot.... mégis arra volt elég, hogy visszahúzzák 434 ről 416ig?? és irény ismét felfelé??? 418.555
+1.335
+0.32% Akkor mégsem a shortosok voltak a probléma, legalábbis a chart ezt mutatja. Nem is igazán lehettek shortosok, csak a bennfentesek játszhattak, meg mnb...
Újabb szakadás a gázárban, már 133 az ár, ami a 2021 decemberi csúcs. Tárolók tele vannak Európában, és most meleg van, nem kell fűteni.
Törölt felhasználó2022. 10. 17. 09:00
Na mi lesz a világ egyik vezető devizájával, a forinttal, ha újra élesedik az orosz különleges katonai művelet? Újra zárnak a nagykövetségek, húznak Ukrajnából. Lukasenka csatlakozik a művelethez valszeg.
Hát bejött amit gondoltam 429 be dobtam a cuccost most igy jókora nyerőben ülök megint.. Gondoltam hogy a kamatemelés leállítása az kamu lehet hosszabb távra ekkora fel után korrekció kellett legyen.. Azért van abban valami nagyon érdekes, hogy ekkora kamatemelésre is csak ennyit ment vissza.. Szerintem nem értük el a gödör alját közel sem ha a trendcsatornát nézzük. De a pénzügyesek új logikáját a kiszámithatatlan történésekre koncentrálást nézve bármi lehetséges.. Az meg maga a vicc hogy soros meg brüsszel után a spekiket tartják felelősnek a pénzromlásért ujabban..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)