Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hol lehet (melyik platformon) élesben eur-huf , usd-huf kereskedni, mert én ezekkel az "erste certikkel" kínlódok, de érdekes módon mindig akkor tűnik el az árjegyző amikor esemény van! Már nagyon unom!
Azért elég vicces, h a rengeteg közgazda a kurmányban most elkezdett rácsodálkozni arra, amit egyébként minden épeszű tud már vagy két éve...és készült rá.
A Varga felé beszéd után erősen gondolkodom hogy offolom az allampapirt amim van csak nem tudom ilyen környezetbe érdemes e nagyobb összeget váltani devizára. Ugyanakkor a tapasztaltabbakat kérdezném hogy forex kereskedést hol lehet csinálni? Jelenleg revolutozom meg wise... De ahogy látom van erre külön felület. Gondolkodtam napi kereskedésen is kisebb összeggel kezdve...
Van még 412es eurom jó lenne ha fel menne addig majd kamatemeleskor lejjebb menne. Talán bejön... Ha meg tartósan 410-20 között lesz egy darabig az sem baj
Én 405.9ről várom az estét meg a hétfőt, de engem nem hat meg ha kisebb bukó lesz belőle. De kedden kamatemelés szóval nem a legjobb időpont hosszabb távra eurót venni
Hát én a reálisnak azt tartanám,ha nem csak kilátás romlás lenne. Meglepetés lenne,nem is kicsit, de kb ez lenne a valóság. Mondjuk akkor hétfőn 420,425 lenne.
Aki itt most alacsonyan képzett, és kiesik a munkaerő piacról,ráadásul megtakarítása sincs nagyon (hitele meg annál inkább), azok most komoly bajban lesznek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)